巴輸成咁真係好誇張

17 回覆
4 Like 0 Dislike
輸到好難睇 成場比拜仁禁住嚟打..
啲後防比人逼到咁多失誤真係好撚誇張
基本上一逼失就1粒咁
西甲兩隊都老啦,太慢

另一隊皇咪又係俾曼迫撚到派哂膠
下場鏝都可能係咁撚柒
拜啲逼搶好有目的 逼完之後啲進攻好撚流帳
鏝平時大戰就係多呢啲後防失誤而失波
都幾期待哥狗帶呢D一場過既波,因為佢既進攻戰術下下都要由白界猜撚到去對面白界,咁大壓力下做唔做到真係一個疑問
講到曼城出硬線咁
我地里昂贏啦
冇咁講喎 只係講鏝平時勁多後防失誤咋 好大可能又炒場甘既
照咁睇鏝應該都唔夠呢隊拜打 未踢呢場前覺得仲有可能55波有得打下,睇完覺得今年呢隊拜好撚痴線好似球球一進攻都有得入咁 講緊係對住巴塞喎

踢撚到巴塞好似學界咁真係好癲
巴塞垃圾姐 曼聯對今日呢隊巴塞應該唔洗靠12碼都贏到
都唔係既,巴塞早段都有單刀又有中柱,之後拜狗一入局先SM
知就知贏梗,但未踢過真係估唔到一場過可以輸足8球

拜仁今年係德甲都好似未數過人咁多球
講真呢8球都好似真係冇乜邊球好關達仔事 野野空晒俾人任射咁
上季小組曼城2場都贏唔到里昂
主場仲要輸埋
你係咪覺得自己好醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞