香港youtuber怒屌rubbishptgf係死雞蟲

228 回覆
203 Like 156 Dislike
扮鳩黃一山
04開始上高登做會員但我唔識呢個youtuber,
未睇佢條片所以唔評論住
想問點解唔識呢個youtuber就係新會員?上高登又唔是個個post都會睇哂唔識有幾奇?
又撚新會然
好多old seafoods
佢都講得幾岩嘅
真係唔識
上左高登十年

same here
利申:08小隊

我都係十年 都係唔識條友
伍公子乞耳機都睇過 但真係冇見過依位youtuber

上面班睇開呢個龜頭男既新會然係度扮老sea food真係笑撚死

06上高登
但一個垃圾youtuber都唔識點算
點解唔識佢就一定係新會然 冇留意過有幾奇
笑談講粗口聽過下但真係冇睇過
有追心理時鐘post但都唔識佢
真係唔識
上左高登十年

same here
利申:08小隊

我都係十年 都係唔識條友
伍公子乞耳機都睇過 但真係冇見過依位youtuber

上面班睇開呢個龜頭男既新會然係度扮老sea food真係笑撚死

06上高登
但一個垃圾youtuber都唔識點算

做左咁多年舊登仔真係聽都未撚聽過
唔識咁就唔好衝出黎個個都話柒啦咁
佢講粗口個陣把聲真係好撚似一個中學同學
話柒個d睇左條片未
佢話緊ptgf係雞喎 咁都比人屌
唔識笑談講粗口 都應該識心理時鐘啦 話唔識果班應該連登開之前無上過高登

same
笑談講粗口咪又係大概四年前出嘅
成班友爭住認老屎忽話班上左十年嘅係新會員
心諗咩料
Btw即係陳偉庭咁,唔識就係唔識架啦
邊撚個黎
心諗咩料

最好笑係話當年偷影心理時鐘live,
唔講仲以為個當年係十年八年前
JFFT都唔識
心諗咩料

三四年年資笑鳩人新會然
心諗咩料

三四年年資笑鳩人新會然

哦屌, 原來佢地上左高登三幾年咁把閉
BTW以前屌鳩既08小隊而家都已經上左9年
心諗咩料

三四年年資笑鳩人新會然

d 新會然爭住做坐館咩屌
JFFT都唔識
男神d片不知幾好睇
一定要條女做過ptgf先講得既咩
咁個個唔使拍片la
雞係供應製造需求
自古以黎女人係服侍男人 男人只係需要做愛呢個行為 一開始無打算用錢
係有一日有個姓馬既人靈機一觸 想女人身體遂次賣之後就有左古時既青樓
所以男人想做愛係天性,但雞蟲俾錢叫雞係供應造需求 擺明有雞先有雞蟲
JFFT都唔識
男神d片不知幾好睇
一定要條女做過ptgf先講得既咩
咁個個唔使拍片la

唉,而家啲新會然小學雞淨係會睇打機片,淨條春咩
成個連登就係比呢班人搞到底質哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞