香港youtuber怒屌rubbishptgf係死雞蟲

228 回覆
203 Like 156 Dislike
佢條女係ptgf?
張成個風氣合理化左 其他地方流行就等如啱咩

屌佢冇講做得岩 睇哂成條片先啦 最後個到你可以loop下佢
唔識笑談講粗口 都應該識心理時鐘啦 話唔識果班應該連登開之前無上過高登
真係唔識
上左高登十年

same here
利申:08小隊

我都係十年 都係唔識條友
伍公子乞耳機都睇過 但真係冇見過依位youtuber

上面班睇開呢個龜頭男既新會然係度扮老sea food真係笑撚死
佢好激動
Jfft都有人反?
佢style一向係咁
上次創作單野得佢地出聲

你望下ricko個種垃圾先再黎評價啦
邊撚個二打六呀

舊登巴打黎

開左channel好幾年

新會然撚識佢地咩

最記得"我屌你老帽呀"同"收皮啦你"
之後就冇乜留意
人地拍片仲耐過你上連登呀你班連登仔
我肯定踩果班一定係小學
班新會然真係...
真係唔識
上左高登十年

same here
利申:08小隊

我都係十年 都係唔識條友
伍公子乞耳機都睇過 但真係冇見過依位youtuber

上面班睇開呢個龜頭男既新會然係度扮老sea food真係笑撚死

唔識龜頭人叫新會員,咁唔識硬膠七子高登萬能key廠長女夜鬼叫咩
未聽過大口組唔好當自己老啦
jfft都唔識
新會然
啱啱第一次睇笑談講粗口,笑撚死

我屌你冇帽
其實佢有咩講錯

其實講得好好 係個標題誤導性太強 應該有好多雞蟲唔睇片就屌
真係唔係反佢
我連佢邊個都唔知
但係上左高登十年 好多youtuber都識
但真係唔識佢
今日比人笑返做新會員
真係老了 緊貼唔到好多野了
真係唔係反佢
我連佢邊個都唔知
但係上左高登十年 好多youtuber都識
但真係唔識佢
今日比人笑返做新會員
真係老了 緊貼唔到好多野了

佢產量唔多 唔識都唔奇 但有睇開都知佢好撚好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞