谷阿莫挨告!重製非法影片 濃縮電影侵權

602 回覆
627 Like 92 Dislike
告到佢仆街啦,咁撚樣劇透法

又唔可以話人劇透既,都打正旗號係講劇情
但呢類型既片真係好侮辱電影

agger
垃圾
有時見到自己中意嘅戲俾佢講到垃圾咁真係幾嬲
小弟買game用steam,聽歌用Spotify,買開碟
係咪咁先勉強有資格出聲?
定係仲未夠?

有無上過大陸網/content farm
諗返起上次youtuber個post有d人屌熊仔頭mk,到最後扮感性一樣,大佬人地個channel風格係主打呢樣野,你偏偏就走去屌人個賣點?

係屌佢版權問題嘅,到捉到佢非法下載,法庭判佢果時慢慢屌都未遲,依家人地都未告得入就成班反佢嘅人衝出黎爭住屌,唔講我以為已經判左添

利申:只睇過幾次
條仆街 年中殺死唔少電影
運登仔不嬲搬龍門最勁架啦
你自己唔down 戲,software 唔上網睇av 漫畫先出聲啦 你都係幫緊人做商業用途架咋 人地有賣廣告架
係咪你既adblock block撚哂咋

連登仔不嬲都逢紅必反架啦 永遠雞蛋裹挑骨頭
剩係識話人垃圾 又唔諗下人紅既原因
大j 笑波子呢啲你話因為多小學雞撐都算
人地谷阿莫紅撚到咁一定有佢原因架啦
我到而家都未見個得把口既連登仔紅一次
俾啲高質素既片黎睇下啦

你自己手賤㩒入去睇就話人破壞套戲玩劇透

啱呀,每個人都犯過法
除非你連紅燈都未衝過
如果唔係你比人打劫都唔可以出聲

駁人都唔識就慳返啖氣啦

呢啲咪衝出黎柒囉
而家你地係打劫過人屌人打劫呢個行為啊
不過正常既 我都屌人5p字但又打岩黎呢啲字
定係仲未夠?

有冇上網睇過av漫畫啊?有就唔得架啦
定係仲未夠?

呢啲就嚟變content farm
有啲難講有冇上過
定係仲未夠?

有冇上網睇過av漫畫啊?有就唔得架啦

正版漫畫
H漫都有
AV 買正版
睇谷阿莫我慳反人生好多時間唔洗睇啲垃圾

但同時你睇完一啲好嘅電影後
因為你都知道晒劇情 好難叫人再俾錢入去睇

我睇完骨精強都會去搵返原片睇

岩岩睇完佢條六弄咖啡館
好彩無入戲院睇
抵條友喇 成日睇埋d大陸劇,電影
睇過一次就冇睇過
五分鐘講完一套戲 當自己係咩?
人地拍一套戲要幾多心血知唔撚知
咁樣抹殺人地既努力 正垃圾
運登仔不嬲搬龍門最勁架啦
你自己唔down 戲,software 唔上網睇av 漫畫先出聲啦 你都係幫緊人做商業用途架咋 人地有賣廣告架
係咪你既adblock block撚哂咋

連登仔不嬲都逢紅必反架啦 永遠雞蛋裹挑骨頭
剩係識話人垃圾 又唔諗下人紅既原因
大j 笑波子呢啲你話因為多小學雞撐都算
人地谷阿莫紅撚到咁一定有佢原因架啦
我到而家都未見個得把口既連登仔紅一次
俾啲高質素既片黎睇下啦

你自己手賤㩒入去睇就話人破壞套戲玩劇透

啱呀,每個人都犯過法
除非你連紅燈都未衝過
如果唔係你比人打劫都唔可以出聲

駁人都唔識就慳返啖氣啦

呢啲咪衝出黎柒囉
而家你地係打劫過人屌人打劫呢個行為啊
不過正常既 我都屌人5p字但又打岩黎呢啲字

按照你既講法
係咪所有監犯都唔可以指責人地犯同佢一樣既罪

冇話唔俾 不過覺得你地on9姐
自己做就無野 人地做就屌到人飛起
人之常情

我都係on9仔
有時見到自己中意嘅戲俾佢講到垃圾咁真係幾嬲

個條台狗 踢佢去坐監啦
你話客觀評論都由佢啦
但佢好明顯係惡意醜化情節去吸引觀眾
比佢咁搞法仲邊有人入戲院睇
電影商無收入又邊有錢拍好電影
造成惡性循環
到時唔好怪電影商好似tvb 淨係拍低成本現代戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞