谷阿莫挨告!重製非法影片 濃縮電影侵權

602 回覆
627 Like 92 Dislike
好奇一問
點解冇人告honest trailers

honest trailer威到請返個導演嚟睇,拍reaction
谷狗呢?

睇完honest trailer都會想睇返套戲

咩谷個d片套套戲都被佢講到垃圾咁

骨精強怕唔怕?

點會怕,強哥係輯錄部分再加上正常的劇透,該電影嘅精華並未全數抖出,令人睇完骨精強會好有慾念睇原作。

BTW香港人有幾多個真係會俾錢買全部都係BT/THISATV/MYATVSUPER
好多台灣人channel不嬲偷開片

https://lihkg.com/thread/86850/page/1

邊度有得睇我英漫畫?

聖人, 你自己上網睇漫畫又得既 ?

我無用黎做商業用途,又無賺錢

https://lihkg.com/thread/86850/page/1

邊度有得睇我英漫畫?

聖人, 你自己上網睇漫畫又得既 ?

我無用黎做商業用途,又無賺錢

而且又唔係我上載既
條撚屌垃圾到飛起
把聲又嘈 講啲嘢又唔好笑
將啲電腦醜化
睇到自己鍾意嘅電影比佢講
真係好撚嬲
睇佢俾人吿爽死
btw啲台仔會唔會support佢

好多台仔都反佢
睇下個面d fb post就見到
好奇一問
點解冇人告honest trailers

honest trailer威到請返個導演嚟睇,拍reaction
谷狗呢?

睇完honest trailer都會想睇返套戲

咩谷個d片套套戲都被佢講到垃圾咁

成日都期待honest trailer到時會點抽呢套戲水
一早覺得條撚屌應該畀人告
幾時到YouTube 啲翻譯撚
又係偷片小偷黎

我讀得書少,翻譯撚幫我好大忙
自己讀電影
拍一套電影真係要花好多心血
唔好理爛唔爛 谷啲手法真係好濕鳩
但不定期都有連登仔撐佢
其實...
市場有咩需求
市場上咪有咩人岀黎囉
屌還屌咪屌錯重點
自己讀電影
拍一套電影真係要花好多心血
唔好理爛唔爛 谷啲手法真係好濕鳩
但不定期都有連登仔撐佢

蛇鼠一窩
佢講得有d on9當有趣

睇左幾次冇睇

D中譯字幕個D 唔明點解咁多人睇

懶囉 唔肯學英文
我自己都唔會睇谷阿莫
但又唔可以話佢錯,有心想睇劇透嘅人上網搵都搵到啦,你阻佢都無用
再者可能有人睇完佢段片,有興趣先去睇套戲呢,做埋宣傳
抵死
其實...
市場有咩需求
市場上咪有咩人岀黎囉
屌還屌咪屌錯重點

贊成
睇影評都會將套戲summary 左先啦,唔通話人劇透咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞