[gay]處女座超星系團的心事分享區(95)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差
仲要組織能力呀定唔知乜野有問題
通識呀中英說話呀中英議論文呀永遠冇point
啲老師次次話我都寫point由a直接跳去c冇b
但我唔覺有咩問題 係我眼中我寫嘅就係a去b

首要目標係全2

已經係
仲要係願望黎
好cheap

唔好咁諗,努力咗先

願夢冇分貴賤既
全2 咪全2 囉有咩問題

Cheap
係大部分人都想5**個陣
雖然我都唔覺我中數有2
通識miss話8分拎到3分4分咁嘅水準做都可以拎個2嘅
而我一直係2分至4分浮沈緊
我去過cu d路好撚柒長 起咁大把撚

咁不如用你屋企做U囉

Home study 考試先番去嘅人都有
我去過cu d路好撚柒長 起咁大把撚

咁不如用你屋企做U囉

上門教學

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差

首要目標係全2

已經係
仲要係願望黎
好cheap

唔好咁諗,努力咗先

願夢冇分貴賤既

Cheap
雖然我都唔覺我中數有2

你都覺得自己cheap,其他人好難幫到你

我7,8月呀嗎,應驗都無咁早啦

無記錯最早應驗既應該係5月

好似係我

希望準啦

3,4月其實準咗
前排最忙個陣down返app
好快咁簡到個好似幾啱口型嘅交換咗電話
但突然覺得覆whatsapp好辛苦
之後del app 封whatsapp
完全人間蒸發

下一段要把握呀
半年來就是他了

其實最驚自己抱住好想拍拖嘅心態而拍拖
然後做d好賤嘅事

莊巴加油 要努力搵幸福呀

retake 第一次就應該諗下係咪要quit 決定左繼續就 pass 左佢啦
我一直都覺得hku係學界中既中環 cu大概只係個普通中學

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差

首要目標係全2

已經係
仲要係願望黎
好cheap

唔好咁諗,努力咗先

願夢冇分貴賤既

Cheap
雖然我都唔覺我中數有2

你都覺得自己cheap,其他人好難幫到你

睇下報紙啦真心
學下人地D寫文方法
點排D Point
同埋睇下有D咩野新聞可以做例子
我一直都覺得hku係學界中既中環 cu大概只係個普通中學

咁你咪入hku囉

打hku自動出埋33比我
poly係職業先修大廈 ust係大型實驗室

歌?
好想知道自己學校啲英文功課呀考試係中幾程度

學校唔係一向出難啲 得你出到去易拎番高分咩?

我好想知你地份mock卷咩程度
我地chem份mock難過dse

係一間用中文直譯寫英文嘅Band3都出難啲
死得人啦 都唔知有冇人合到格

係一間用中文直譯寫英文嘅Band3都出難啲
死得人啦 都唔知有冇人合到格

我都係 band 3 佢出嘅卷都係難過 DSE
一尾要就番你嘅 level 你都唔會有進步空間
何況無時間你慢慢黎 你樣樣都唔掂嘅 係要 chur 下自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞