[gay]處女座超星系團的心事分享區(95)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
呢啲大學呀乜乜完全冇機會搭嗲添

大把人讀top up/ ive啦

大把人有大學讀添啦
btw入hku純粹貪佢個名同環境好
cu似荒廢左好耐既廢墟

你都On79
CU靚過HKU勁多
係村呀

咪撚sell佢呀屌你老味

我好鍾意CU其實

CU點睇都好過HKU
無論地點定人
想當年我jupas a1放CU嫁

HKU D人仆街到呢
冇品好多
神婆快d pre我 5月有喜臨門

慳啲啦你

慳啲啦你

我記得你半年內唔會有
cu似荒廢左好耐既廢墟

你都On79
CU靚過HKU勁多
係村呀

我好鍾意CU其實

CU點睇都好過HKU
無論地點定人

HKU D人仆街到呢
冇品好多

大家都hard sell緊cu

你都有機會ga
我當年同你一樣,無諗過自己會讀大學
加油呀,小丸子

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差
仲要組織能力呀定唔知乜野有問題
通識呀中英說話呀中英議論文呀永遠冇point
啲老師次次話我都寫point由a直接跳去c冇b
但我唔覺有咩問題 係我眼中我寫嘅就係a去b

佢就快做監等
cu似荒廢左好耐既廢墟

你都On79
CU靚過HKU勁多
係村呀

我好鍾意CU其實

CU點睇都好過HKU
無論地點定人

HKU D人仆街到呢
冇品好多

大家都hard sell緊cu

你都有機會ga
加油呀,小丸子

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差

首要目標係全2
睇黎我都可以考慮下cu
睇黎我都可以考慮下cu

千其唔好

佢個樣都幾好
但一定好淫
睇黎我都可以考慮下cu

千其唔好

弓喜曬

你都有機會ga
加油呀,小丸子

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差

首要目標係全2

已經係
仲要係願望黎
好cheap
橫掂而家best 5認受性升左
同埋想係呢個大家庭落地生根

你都有機會ga
加油呀,小丸子

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差

首要目標係全2

已經係
仲要係願望黎
好cheap

唔好咁諗,努力咗先
睇黎我都可以考慮下cu

千其唔好

咁口不對心
其實好想我做你師弟就真

你都有機會ga
加油呀,小丸子

個底都唔同啦 講經咩

咩底,睇過?英文差?

中英數通都差

首要目標係全2

已經係
仲要係願望黎
好cheap

唔好咁諗,努力咗先

願夢冇分貴賤既
全2 咪全2 囉有咩問題

點解唔公平
你啲科開咁多根本唔實用 職場黎講根本都提供唔到足夠職位嘅時候 大學知架喎 咪一樣收咁多學生 開更多無乜用嘅科俾人讀 ... 唔係無用嘅, 只係社會黎講需求好少嘅科囉 咁所以我讀 top up 因爲我讀書差啲人工就要少啲? 學歷/學府去決定我人工? 而唔係因應我嘅工作表現?

咁點解其他人要讀咁多咁辛苦為入U但就同Top Up 個堆得到既野一樣?
你既工作表現其實可以建基於讀書
唔好不斷話人地係水泡科 Blah Blah Blah 不停嘗試反證件事但我想講既係付出明明唔一樣但就要局住食同一個果
你話U入面有科野係冇用
我心諗

你兩個assumption都錯曬

你兩個咁討論係無結果

讀得多=起點高
唔理讀多少=起點一樣
每份工唔同 冇得咁樣比

我係單純不滿佢講到一個UGC位好似好撚簡單輕而易得咁

個句可以做總結
有同事係讀 political 畢業 ,亦有係讀physic 畢業 但佢地都係入黎做 admin clerk 起 ,人工起身同我一樣 咁公司黎講 依個位唔需要咩專業知識 有 degree 就俾統一價格
我無話UGC 係易,我睇嘅位係將來就業而言 兩者分別係不大
我去過cu d路好撚柒長 起咁大把撚
我去過cu d路好撚柒長 起咁大把撚

咁不如用你屋企做U囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞