[gay]處女座超星系團的心事分享區(95)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
大家已經report魚魚占卜既結果

你應驗左?

我7,8月呀嗎,應驗都無咁早啦

無記錯最早應驗既應該係5月

好似係我
依到有冇戇鳩仔呀
好想快啲返工

職向係?

返咗實習先

有個同學讀完top up 0exp 16k

唔出奇
你 top up ?

讀完hd 升 ugc , 你眼中算唔算top up ?

痴根
你讀 UGC 都唔識分 top up 唔 top up ?
我眼中梗係唔係 因為我自己係 top up 畢業嘅

請勿先入為主

我咁問係因為近年有人咁講,唔係直入一律當top up

職向係?

返咗實習先

唔出奇
你 top up ?

唔算

有啲人會當top up

邊啲人? 自以為是 DSE 入到 JUPAS 就睇唔起 ive 仔個啲? 垃圾科你入完再出黎做野又睇下邊個搵得多
去左美國幾耐就單身幾耐...
好DRY呀

食自己啦你

巴打美國邊到

你應驗左?

好似係我

希望準啦

職向係?

返咗實習先

唔出奇
你 top up ?

痴根
你讀 UGC 都唔識分 top up 唔 top up ?
我眼中梗係唔係 因為我自己係 top up 畢業嘅

請勿先入為主

我咁問係因為近年有人咁講,唔係直入一律當top up

你 poly ? City ?

職向係?

返咗實習先

唔出奇
你 top up ?

唔算

有啲人會當top up

邊啲人? 自以為是 DSE 入到 JUPAS 就睇唔起 ive 仔個啲? 垃圾科你入完再出黎做野又睇下邊個搵得多

言下之意Chur科/神科應該就可以踩住非U仔?

愛人話我地係老友黎 啱啱番黎 即刻HP - 999999999999999

唔係點講姐 傻豬黎嘅

我地係未上床既老友黎

聽日可以繼續原有行程

留名

快D買枝Lemon俾佢飲

究竟點解係cc lemon

我愛人鐘意飲

請佢飲個枝啦

過唔到自己果關
我終於考完

祝你夠分入kong u被屌打
我終於考完

thank you

唔出奇
你 top up ?

唔算

有啲人會當top up

唔係
想表達 有啲人仲讀緊就以高高姿態睇其他讀唔到嘅人 但人生唔係得用讀書叻黎做比較
我終於考完

thank you

地球是HKU領先

唔出奇
你 top up ?

唔算

有啲人會當top up

唔係
想表達 有啲人仲讀緊就以高高姿態睇其他讀唔到嘅人 但人生唔係得用讀書叻黎做比較

咪 咁都要針我兩句好無?!
我都想俾人屌打 這些機會

你應驗左?

好似係我

希望準啦

佢好似係唔想拍拖?
我終於考完

thank you

地球是HKU領先

唔知讀乜好
我終於考完

thank you

地球是HKU領先

重點係唔好影響我
好似係

唔出奇
你 top up ?

唔算

有啲人會當top up

唔係

咪 咁都要針我兩句好無?!

唔好
真心Top-up 同UGC 拎同一份人工其實我覺得好唔公平
想揀aerospace engine 不過要過海 同埋可能會乞食
想揀aerospace engine 不過要過海 同埋可能會乞食

係咁嫁啦
我終於考完

thank you

地球是HKU領先

重點係唔好影響我
好似係

原來係咁
咁我都係入hku享受u life算

係咁嫁啦

毒啦,我支持你

係咁嫁啦

毒啦,我支持你

座野好毒 個系又毒 唔想毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞