依家iPhone 7大機回收價幾多

52 回覆
1 Like 1 Dislike
呢位巴打有良心
5000蚊收
放既話tg:GoldfishTZ
順手問下有無其他人放機就壞機
認真 5800 收
岩就email: lun199258@gmail.com
我係3500果位巴
tg:timchi1022
想要大銀128 $6000同你收啦巴打
自用即場開機
Tg: iwannarunaway
咁多位巴打,其實我係懶唔想自己行,所以上嚟問使,本意唔係放機,主題都真係問價。或者係因為有班風趣友500,501,令到大家誤會,不好意思。總之,如果同學聽日唔要機,我就聯絡返3500位巴打啦
咁多位巴打,其實我係懶唔想自己行,所以上嚟問回收價,本意唔係喺呢度放機,主題都真係問價。或者係因為有班風趣友500,501,令到大家誤會,不好意思。總之,如果同學聽日唔要機,我就聯絡返3500位巴打啦
又同事又同學,到底係同事定同學
又同事又同學,到底係同事定同學

不停打錯字
7000收 有冇單?
7000收 有冇單?

去衛訊買,差唔多價
某台有個plan 預繳6200有128gb 7plus,分24個月退返,月費$550,實交$300月費,送台灣雙人來回機票算唔算抵
如果想放返部電話出去,放唔放到$6200,好似會開包裝
部6s plus用左一年唔係好想換,身邊又冇人換電話
7000收 有冇單?

下面有巴打放機,你係咪7000收?
7000收 有冇單?

上面有巴打放機,你係咪7000收?
認真 出面先達收緊6600左右
7仔大機, 一定有人要.
佢係細舖先無咁多錢去收.
認真 出面先達收緊6600左右

感謝
7仔大機, 一定有人要.
佢係細舖先無咁多錢去收.

算啦,放畀同事唔使四圍行
自己落先達格價最好,先達可以爭幾百蚊上落
我係3500果位巴
tg:timchi1022

同事已願意收下,打搞你了
某台有個plan 預繳6200有128gb 7plus,分24個月退返,月費$550,實交$300月費,送台灣雙人來回機票算唔算抵

我收,請買大黑128
即時比現金500蚊紙交收
有意telegram tte8883

巴打,剛去先達了解,大銀128收$6620,其他色也差只係有一百幾十嘅分別

巴打,剛去先達了解,大銀128收$6620,其他色也差只係有一百幾十嘅分別

問左台機減幾多未

問左台機減幾多未

sorry,無問,應該減100內吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞