2017 Grad - 恒生 Digital Trainee

42 回覆
0 Like 0 Dislike
有無人IN咗恒生 Digital Trainee Final in吖,小妹4月13號IN咗,唔知佢幾時會有通知.........而家無了期咁等,真心好驚。。。。。
push push
我係恆生HR Manager
聽晚出黎陪我食餐飯先
之後就會有人搵你
之前報咗 到依家連email都冇收過
聽晚出黎陪我食餐飯先
之後就會有人搵你

恆生既意思即係恒生銀行?
恆生好似出咗名慢

Anyway 加油
之前報咗 到依家連email都冇收過

+1
digital trainee
邊個諗D咁戇鳩既名出黎?
digital trainee
邊個諗D咁戇鳩既名出黎?

即係個人要好digital
聽晚出黎陪我食餐飯先
之後就會有人搵你

想引伏
聽晚出黎陪我食餐飯先
之後就會有人搵你

想引伏

我出 請我ok?
LeiSun: very super fresh grad boy
Placement, half year, $12,000/month

可唔可以講返咩
恆生好似出咗名慢

Anyway 加油

thank you. 你知唔知通常要幾耐啊?已經等咗接近兩個禮拜,有啲驚.......
Placement, half year, $12,000/month

可唔可以講返咩

L'Oreal Intern,係兩三年前既人工,而家就唔知啦
hr話in完2個禮拜無通知就收皮
hr話in完2個禮拜無通知就收皮

你係幾時IN架?
push push
push push

岩岩IN完HR, 你果時幾時通知?
push push

到而家都收唔到電話吖.......佢無話幾時左右會通知.....

你IN咩吖?
push push

到而家都收唔到電話吖.......佢無話幾時左右會通知.....

你IN咩吖?

同post,不過覺得自己見得麻麻,連第一關都過唔到
push push

你IN咩吖?

你而家先見第一次?係咪一對一架都係?

因為我第一次interview係三月既事........
push push

你IN咩吖?

一對二
push push

你IN咩吖?

一對二

一對二應該係final in既事............你係咪第一次in吖?
push push

你IN咩吖?

一對二

你做咗written assessment未吖? (寫文)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞