大雄其實係咪 NTR 左出木杉?

133 回覆
302 Like 4 Dislike
點解得世修老豆係技安樣
魔族大隔世?

呢個胖妹可以生足6個
岀木杉有變裝pic
成日扮靜宜,同佢係好姊妹
有一日...
jojo血統
胖妹好撚生得
同邊個結婚都可以生咁多件
勿認真,又唔見技安變彭于晏
所以叮噹真結局係時空巡邏隊用失憶電筒
回復所有野
好似啲痴線情人feel...
靜香一直都係個有心計既女人
完全係局勢既掌握者 盡取三方著數
大家都知道多啦a夢入面
以小夫最為有錢 出木杉最為聰明
大雄則有多啦a夢輔助
而三人明顯都對靜香有明顯既意圖 經常借故親近 盡力巴結
而靜香既態度一直抱持係暖味 不抗拒
因為佢唔想失去任何一方既著數
好似小夫屋企有錢 成日可以係夏天去別墅渡假
而好多時都唔會預大雄 你諗下兩男一女
靜香都唔拒絕 亦甚少會為大雄爭取
只係有時會出下聲 點解?
因為大雄有多啦a夢!必要時緊係搏下大雄好感
扮到好為大雄,反正大雄轉頭一定求多啦a夢
拎d好玩既野比佢地
至於出木杉 平時靜香同佢成雙成對
為既緊係自己既成績啦 又乘機激下大雄
靜香咁細個就深明收兵之道 極攻心計
而連登仔就係屋企自己幻想啪啪啪係度打J, 之後上連登數臭呢三條狗公同女人, 要求公審
你現實就係個肥婆然後條仔飛咗你同個靚女一齊?
小夫
第一 從來無話過出木杉同靜香無拍過拖
甚至多番說明二人小學時代係兩情相悅
有理由相信二人係有過至少puppy love

第二 出木杉同靜香層次都唔同
出木杉最後上火星 娶鬼妹 放眼世界 宇宙
靜香只係區區家庭主婦
根本配唔上出木杉
單一時間線
上面張圖解釋左DNA構成一樣
所以只影響仔果代
而孫果代會照舊
個影響只係大雄得一個仔(原本唔存在)
原本六個仔女變成胖妹同其他人生出來
因為大雄個仔食左胖妹個女
家族又有返胖妹基因可以兜設去世修條線
btw套野個設定60年代架,邊有而家果D咁詳細
大雄出生年份都畀動畫組推後左兩次由1964推到2005
但多啦A夢2112年又唔改
本身野比家六代人係相隔148年,平均每代要40歲先生仔,
而家野比家六代人係相隔107年,仲要大雄個仔係大雄55歲先結婚,即係52年內要繁殖多四代...
大雄碌信用卡咁
一齊去圖書館睇課外書
一齊去公園寫生
根本就係小學初戀
終於有人講,明明改歷史係好大罪
次次返去古代嘅大長篇都有人講
小川直也都唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞