大雄其實係咪 NTR 左出木杉?

133 回覆
302 Like 4 Dislike
跟返正史
本來靜香係嫁比出木杉
大雄用 22 世紀科技去 NTR 出木杉黎講都算幾卑鄙
有冇人同情聰明勤力又靚仔既出木杉?
出木杉值得有更好既女仔
大雄幫咗佢先啱,出木杉變咗食鬼妹
無人同情靜香?
冇人同情胖妹?
冇衝突 靜香sp嚟
自古以來都有毒撚幫人埋單
胖妹後來都有個志同道合既畫漫畫男性朋友啦
靜香老公唔一定係出木杉,故事冇講

根據設定集
原先大雄+胖妹生六個仔女
其中一個生出金髮後代
金髮後代個孫係世修

改變之後變成
大雄+靜香,得一個仔,叫大助(個樣同大雄一樣,但性格似胖虎)
原先大雄果六個仔女變左胖妹同其他人生
然後雄助同胖妹個女(原本歷史佢係大雄個女,個樣同胖妹一樣)生出金髮後代
金髮後代個孫依然係世修
(大助喺原先歷史唔存在)

大雄唔食靜香=要食肥婆,生六個仔女+窮足十代
食靜香=個仔食肥婆,得一個仔+去到好多代之後都好有錢
有個網話
原先歷史金髮後代個老婆會係靜香孫女,
兩條線都會有齊大雄、靜香、胖妹基因
所以世修一定出到世
明明靚仔、又聰明又努力
結果輸俾一個出cheat既窮矮柒毒
你叫我(佢)點接受依個結局
呢副圖個肥婆樣只係俾出個示意,唔係真樣
茂手持夫同胖妹個女茂手小緣曾經係水田版電影迷你多啦SOS出現過一幕。
官設個樣都算OK,唔係肥婆
因為老豆唔食肥婆,所以個仔要食⋯

大助:大雄生仔正仆街
本身個孫食靜香後代
變咗自己食靜香
點解會出金髮後代?
胖妹有ntr?
後代點解要幫大雄,唔會影響到自己係未來既存在
上面張圖講左
佢娶邊個,都會有個金髮既孫叫赤雄
原歷史赤雄會娶靜香後代,生個孫叫世修

新歷史赤雄係大雄同靜香個孫,胖妹既外孫
所以一樣係有齊大雄+靜香+胖妹基因
世修會照樣出世
世修幫大雄=有個有錢足五代既祖先
世修唔幫大雄=有個窮祖先,欠既債100代都未還晒
山木杉都唔埋佢地堆
有幾多集出現過一齊玩?
啲乜春大電影大部份都無佢影
Stand by me出場算多
轉移傷害
但佢唔食靜香原歷史無大助呢個人
而且生大助就會少左原本果六個仔女
獻祭六個仔女換一個代自己食肥婆既仔令自己有得食女神喎
我諗好多人會deal
鬼叫人地有得哈利路亞chance咩
其實出木杉未必食到靜香
如果世修有靜香基因
作為出木杉後代唔會窮到咁啦

: I know that feel bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞