講真,係撐肥佬黎就唔好盲炒282

45 回覆
21 Like 20 Dislike
跟本呢家好多人食緊人血饅頭,撐既人可能都係細注入,但引左好多聞到血既鯊魚。
到最後如果比中資搶貨入主蘋果,肥佬黎一係就硬食貴貨,一係就斷送埋香港最後黃紙媒。
自己諗下呢家係真係支持肥佬黎,定係炒死緊蘋果
今次被警方引用《港區國安法》拘捕的黎智英,為壹傳媒主席兼大股東,他在壹傳媒持股71.26 %股權。
你講咩 我俾你洗個面 諗清楚再番黎同我講
沽落0.64收市
我8.2已經走曬貨 我聞到好大浸糯味
英雄所見略同,推
一手幾千到一萬 輸左咪買信念 呢家連財經版都有人講佢 製造到黃色股票圈 引到迴響已經夠 冇人叫你大手買入 你真係獲利既咪損返一部份俾蘋果 呢家引埋藍絲入黎炒埋一份添
一萬幾千都要左諗右諗肯定無訂閱
不如你睇清楚肥佬黎揸住幾多%先
更正係0.82
新聞自由信念係無價 就係要比對家知道黃色經濟圈都推動到經濟
越嚟越多人叫人追入之後 唔好放 極可疑

歷史話我地知 肯定係莊既打手
大家唔記得 微信女 ? 咪又係叫你買完唔好放

有貨既, 有賺就走
走左 捐畀蘋果 先真正幫到蘋果
up乜硬食貴貨呀?
肥佬黎7成股權,仲食乜街貨
樓pig講嘢仲難明過黑格爾
話肥佬黎7成股權嗰啲知唔知自己講緊乜?
炒起佢再俾中共回血劍吞晒佢?
炒高之後肥佬黎可以賣手上D貨黎變cash 繼續run 蘋果日報

btw, 其實都係訂閱先係直接幫到蘋果
一定有人會玩嘢,建議大把錢嘅人留一留手,到佢開始沽個時先入,維持到5毫我當贏
最認同
你up乜撚呀? 點吞呀到底,係咪要抄佢家呀?
咁人地買完有賺咪拿拿林賣囉,你估炒高炒底真係d傻散話到事咩。

一望到你呢d on9仔就好撚燥
肥佬黎手握7成貨喎
駛乜同人搶貨
好似好多on9仔嚟咗財經台 去創意台9up算數啦 咪阻住熱門認真討論
抄家好出奇?國安法寫明可以喎
你低買高賣完點幫到壹傳媒?捐返俾蘋果?
自己想炒埋一份贏錢唔撚緊要,唔係一副幫緊你幫緊你嘅咀面啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞