[A/I]Chain Chronicle [65] 看板美人若女将

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Hkexpress 8蚊飛

旺角彌敦道628號瓊華中心,昨晚11時許,一對相識兩日的男女,在6樓烤肉店「牛角」消夜後,埋單2,200元。現場消息稱,男方提出「AA制」,但女方則要求對方請自己,雙方因此發生爭執,繼而糾纏互相推撞,結果兩敗俱傷,店員見狀報案。

警員接報到場調查,37歲姓翁男子為玩具店老闆,他鼻擦傷,事後用現金埋單,而38歲姓黃女子報稱手指流血及頭痛,一併由救護車送院。警方經初步調查,兩人分別涉嫌普通襲擊及襲擊致造成身體傷害被捕。

肯定係掉轉 個女既想AA 但係個男既唔肯 係爭埋單既時候打起上黎

旺角彌敦道628號瓊華中心,昨晚11時許,一對相識兩日的男女,在6樓烤肉店「牛角」消夜後,埋單2,200元。現場消息稱,男方提出「AA制」,但女方則要求對方請自己,雙方因此發生爭執,繼而糾纏互相推撞,結果兩敗俱傷,店員見狀報案。

警員接報到場調查,37歲姓翁男子為玩具店老闆,他鼻擦傷,事後用現金埋單,而38歲姓黃女子報稱手指流血及頭痛,一併由救護車送院。警方經初步調查,兩人分別涉嫌普通襲擊及襲擊致造成身體傷害被捕。

肯定係掉轉 個女既想AA 但係個男既唔肯 係爭埋單既時候打起上黎

一定係咁啦
好煩 表妹係咁whatsapp黎呻
朋友嫌佢行程太緊密成十一點先返到酒店
咁都有得嘈
咁都有得嘈

咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

一齊飛
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

表妹話佢朋友行街買野用左三個鐘先推遲晒喎
都係一個人去好
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

我返工返到旅行咁

一齊飛

鴨識飛
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

如果第一次去差唔多啦 早出晚歸

一齊飛

鴨識飛

sure
而家逐個comment都有評分
而家逐個comment都有評分

CP3
竟然有文化祭
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

如果唔係chur着一日去好多地方其實夜d返冇咩所謂
達哥化妝化到好好笑
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

我試過要趕尾班車返
又試過訓到十一點先起身
總之一個人去唔駛就人是皇道
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

我試過要趕尾班車返
又試過訓到十一點先起身

毒撚一個唔洗就人
搵人提我10點幾打總力
搵人提我10點幾打總力

刑天人生二周目
二次投胎
咁都有得嘈

去旅行去到返工咁,不了

我試過要趕尾班車返
又試過訓到十一點先起身

毒撚一個唔洗就人

我一定訓9個鐘
起身同訓前後又各1個鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞