[A/I]Chain Chronicle [65] 看板美人若女将

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
新同事黎到1個月唔夠就恰眼訓
勇氣可嘉

sor
儲到幾十萬已經夠俾首期

上次差d以為真係要俾錢個妹 買樓俾男朋友

好在佢都冇膽同我講呢個咁ge on9 plan

我老母一年要自作多情幾多次先夠
感動的是。山本寬終於集資成功

唔使再乞食 可喜可賀

依條咁既撚樣都有人捐錢比佢
勇氣可嘉

咁人地真係眼訓掛

眼訓都唔畀
勇氣可嘉

咁要幾多個月先可以恰

我上司擺明訓都冇人理佢
就退休
勇氣可嘉

sor

你係女咩
日本有冇試用期
日本有冇試用期

好似有
日本有冇試用期

好似有

ON9
屌大陸妹同垃圾mk一齊射波 今日仲要請食生日飯
旺角彌敦道628號瓊華中心,昨晚11時許,一對相識兩日的男女,在6樓烤肉店「牛角」消夜後,埋單2,200元。現場消息稱,男方提出「AA制」,但女方則要求對方請自己,雙方因此發生爭執,繼而糾纏互相推撞,結果兩敗俱傷,店員見狀報案。

警員接報到場調查,37歲姓翁男子為玩具店老闆,他鼻擦傷,事後用現金埋單,而38歲姓王女子報稱手指流血及頭痛,一併由救護車送院。警方經初步調查,兩人分別涉嫌普通襲擊及襲擊致造成身體傷害被捕。
痴撚線牛角都2千2

ho ball

ho ball

屌佢老母 正仆街

射波貴d定你依家夾多兩份貴d

射波貴d定你依家夾多兩份貴d

射波130 食飯應該60-70
跌喲
如果佢兩條撚樣有番應該40左右就得 屌真係好撚仆街
有冇搞撚錯 真係賤過狗
旺角彌敦道628號瓊華中心,昨晚11時許,一對相識兩日的男女,在6樓烤肉店「牛角」消夜後,埋單2,200元。現場消息稱,男方提出「AA制」,但女方則要求對方請自己,雙方因此發生爭執,繼而糾纏互相推撞,結果兩敗俱傷,店員見狀報案。

警員接報到場調查,37歲姓翁男子為玩具店老闆,他鼻擦傷,事後用現金埋單,而38歲姓王女子報稱手指流血及頭痛,一併由救護車送院。警方經初步調查,兩人分別涉嫌普通襲擊及襲擊致造成身體傷害被捕。
痴撚線牛角都2千2

牛角老闆回應

估唔到我昨天來了京都與sake公司會面,香港就發生了全城關注的新聞。 今天我甚至見到有網友惡搞一條配音片,將整件事simulate返出嚟,睇到我都笑左(link 我在下面放出來),更加令我覺得我一定要找到事情的真相。經過通宵向同事越洋了解,當然前提係資料不影響警察調查(即係我唔會講肢體碰撞呢部份),同埋一般來講當然我們是保障客人私隱的,但現在事情已經變成全城關注,我相信少少背景情況應該都是合理大家接受到,特別係我留意到報道內容與我了解的事實有少少唔一致,都係講清楚比較好。

客人係7:54pm入座開單的,所以唔係消夜係食晚飯。 終於食咗三個多小時,一共點了3支sake, 3杯啤酒,加埋汽水,淨係飲品已經差不多$1200。 食品點了$700多元,以三個多小時慢慢食計唔算多,我都問清楚同事基本上係食晒冇浪費嘅。 後來買單$2135.10, 男人客用現金俾錢,但係女士都好有禮貌覺得gum貴不如AA啦,男客人好豪氣好好客堅持唔肯,女客人把一張$500現金俾男手口,個男客居然當場撕爛張銀紙,然後嘅事我就唔方便再講啦(肢體碰撞可能開始發生),後來女客人打電話報警。 但係最後男士都有現金比$2,200, 包括六十幾蚊貼士。

我聽完都覺得呢對客人其實好可愛,雙方都係性情中人,我真係衷心祝福佢哋繼續做到好朋友,亦都希望冇刑事成份快啲無事。
似係飲醉大男人病發作
屌 真係比個post條友講中
屌 d姑娘係咪on9
屌 d姑娘係咪on9

屌 d姑娘係咪on9

屌醒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞