以為入壹傳媒係支持蘋果嘅你即刻入黎

395 回覆
1371 Like 64 Dislike
佢股票升既意義係香港人既表態
佢200人拉蘋果上新聞,之後呢?
香港人有咩行動支持蘋果?
大家都搵唔同方法去做
有人就話要訂閱 有人就話聽日買曬所以蘋果報紙
有人就話要蘋果升市
但頭兩樣已經有人做過啦 有咩值得人驚訝?
呢個世界有幾可一間公司老闆俾人拉個股市可以突然升?

你話寧願
如果寧願就可以成真我夠寧願其他國家可以制裁埋逼害新疆既人啦
但事實係呢個世界點樣先可以得到關注大家都好清楚
老老實實,要訂閱嘅一早就訂閱左
宜家呢刻入壹傳媒股票,係表態、make noise
推高股價,最少唔會被人call loan 先
又可以押股借錢吊命,d投行好L仆街,最多一折半收
都可以幫一下
個個吊樓主
留名睇壹傳媒作為合謀直接被Bam, 停牌
成班人晌度塘水滾塘魚
接晒火棒班「手足」唔知坐到幾時
最慘既賺錢走人既係「手足」
輸既坐晒貨都係「手足」
最緊要既係股價都唔關蘋果本身事
唔通蘋果股價高會出多啲人工花紅俾佢D員工咩
聽日個股價大瀉回歸基本
又要點解讀
香港人三分鐘熱度?
Push
佢地用支牛買
壹傳媒 同蘋果日報 有咩關係?
你邊忽見我阻人做?我鎖你acct

而家係你唔夠我講之餘仲唔比我講咋

思覺失調就食藥啦
你問佢地 我驚bid ask 係咩都唔知
樓主唔好哂口水啦
兩樣都做
呢個世界仲有以為買壹仔股票就直接幫到壹仔嘅人架

我係提醒緊班對資本運作唔熟悉嘅人

買壹傳媒股票唔等於支持左壹傳媒仲可能比人搵著數

你未知個po係講緊咩就講咁耐

On9少陣啦
咁係你柒咋
正解
???邊有唔俾你講
我有鎖你acc???
真 錢只會落莊家袋 擺明前兩個月吸貨 今日支共逼到佢急住炒上放貨 有錢嘅唔該捐咗佢 唔好送錢俾莊
股價同call loan冇直接關係

肥佬黎有抵押股票?

定你睇過壹仔啲銀行貸款有terms話跌穿就要call?

諗下個股價跌左幾多年 要call loan早就比人call左

邊駛等到有noise先由幾仙踢起個價再引晒班散入去
聽日跌落原點
又上財經頭條
唔知邊個落邊個面?
全方位支持 早已訂閲動新聞 日報 持282
我唔會斷定佢係合謀

唔少細市值公司股價大升大落都因為有無關嘅人做世界

而到股價郁果下班董事先知有人係度舞緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞