研究紫微斗數[telegram]

303 回覆
9 Like 1 Dislike
命宮有文曲星 文昌星

點解我考試咁廢

因為你座丑未位

要全局睇架 入gp 研究下

係㗎要睇埋三方四正幾個宮位黎講,我自己都係得閒研究下三合派。

btw 文曲文昌同時出現係可以代表才藝嗰類藝術才能,要讀書考試好叻嘅除非你係 陽梁昌祿格。

巴打你咁出色既男人,正如漆黑中既熒火蟲一樣,咁耀眼,咁動人

入黎傾下

我過埋今個星期五先得閒,到時會入group 學下野
命宮有文曲星 文昌星

點解我考試咁廢

因為你座丑未位

係㗎要睇埋三方四正幾個宮位黎講,我自己都係得閒研究下三合派。

btw 文曲文昌同時出現係可以代表才藝嗰類藝術才能,要讀書考試好叻嘅除非你係 陽梁昌祿格。

入黎傾下

入黎睇下都無所謂架 等緊巴打指教
[quote]命宮有文曲星 文昌星

點解我考試咁廢

因為你座丑未位

入黎傾下

或者係文梁振紀,做風紀呢類都得架
幫推
上過堂
但完全唔明
上過堂
但完全唔明

come and join us
入左去 係咪主要都係問盤咋架咋?
入左去 係咪主要都係問盤咋架咋?

好多巴打會share 一d 案例
命宮有文曲星 文昌星

點解我考試咁廢

昌曲要睇配咩主星, 唔是凡昌曲就主讀書好, 第二睇你讀書成績流昌流曲先係最重要, 不過呢個就進階少少嚕。
命宮有文曲星 文昌星

點解我考試咁廢

昌曲要睇配咩主星, 唔是凡昌曲就主讀書好, 第二睇你讀書成績流昌流曲先係最重要, 不過呢個就進階少少嚕。

又有高手
入黎吹下水,而家講緊幾時離婚

推下
有無人開班 有興趣 但剩係睇書唔明

問下d 巴打

問下d 巴打

問下d 巴打

你都係自己睇書學?

問下d 巴打

你都係自己睇書學?

唔係阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞