拜登:拉丁社群唔似黑人社群,拉丁社群好多元

23 回覆
28 Like 0 Dislike
https://youtu.be/FTao1hvMYjc

然後左膠繼續睇唔到
想玩拉到幼幼
拜登:你唔投我你就唔係黑人
左膠左媒:聽唔到睇唔到我唔知

拜登:你叫我去做認知測試你唔去驗毒?
左膠左媒:聽唔到睇唔到我唔知

拜登:拉丁社群多元過黑人社群黑人社群只有極少數例外
左膠左媒:聽唔丁睇唔丁我唔知
你講呢句之前唔該去驗下你有冇食左可卡因先
然後呢啲拜登失言嘅clip繼續被youtube 㩒到上唔到熱門
pr 狗又唔啱聽
Push
sor,撚樣
唔小心㩒左正評
如果兒登仔有得選美國總統 仲會唔會講啊

用總統侯選人同兒登仔比

侵講呢啲說話一早俾人屌落地核啦

仲有 p牌仔話人兒登仔

唔係你班陷家剷一窩蜂走嚟連登 邊有咁多兒登仔
屌 PR = 兒登仔

你個 P acc 咁撚鬼就收收皮先啦
有人留言
Joe Biden is so confused I think he'll vote for Trump.
你乜撚嘢哋

你又上連登 我又上連登 我就兒登仔 你就唔係?

我冇racist 過 你要批鬥兒登仔咪開post講囉

拜登就唔同 唔使匿名都可以

racist 又得 戀童又得 全能到仆街

尋日有個post 話拜登問個黑人記者係咪take咗野?

你係咪不嬲覺得連登仔racist>> 拜登racist?

定直頭睇唔到 話人奶侵算?
come on man
u ain't black
China joe
挑戰左膠極限可以去到邊
最尾仲要笑笑口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞