有咩好lighting 線

80 回覆
0 Like 2 Dislike
用緊verbatim

呢個好野
eee
用得耐
Mfi認證

Momax
其實有冇人知呢堆富士康 e75 咩線黎

上次我上華強北見到成堆,又貼住富士康label, 又唔似係仿正版線喎

精仿

上次我上華強北見到成堆,又貼住富士康label, 又唔似係仿正版線喎

精仿

不過我都有用
試過搞亂左
原裝同精仿
拎左條精仿上蘋果話叉唔到電
佢又換一條比我
吹漲
最後變左一條原裝叉唔到 一條全新原裝
adam elements
呢個正野
adam elements
呢個正野
識野
原廠最好最快

壞咗又可以免費換

想要多幾條

就咁買一條有無保養 ???

你部iphone/ipad未過保
你邊條都換得

精仿

不過我都有用
試過搞亂左
原裝同精仿
佢又換一條比我
吹漲

你都買左呢隻e75?
最好係買有 mfi 既 micro usb + lightning 個頭拆得出黎果隻 , 條線斷左就買過條 micro usb cable , 平好多

我買過一條最平既 60蚊 , 用左2年 夾爛左條線 , 之後是但搵條 micro usb cable 插個lightning 頭又繼續用得

省番唔小錢

我都用開呢隻
試過淘寶 Rock 有驗證嗰隻

用咗幾個月最近叉電有時都 block
肥仔開倉10蚊一條..用左一年又唔壞0-100%2小時內充好電
最好係買有 mfi 既 micro usb + lightning 個頭拆得出黎果隻 , 條線斷左就買過條 micro usb cable , 平好多

我買過一條最平既 60蚊 , 用左2年 夾爛左條線 , 之後是但搵條 micro usb cable 插個lightning 頭又繼續用得

省番唔小錢

呢d轉頭易壞到仆街
原廠最好最快

壞咗又可以免費換

壞左換要唔要單?定就咁上維修中心?

要單 但張單應該買個陣send左去你email架啦

兩年前買壞左拎去換得唔得
淘寶綠聯

Agger

精仿

不過我都有用
試過搞亂左
原裝同精仿
佢又換一條比我
吹漲

你都買左呢隻e75?

用緊左邊買$3一條
check過行0.9x A電流
右邊沒用過

精仿

不過我都有用
試過搞亂左
原裝同精仿
佢又換一條比我
吹漲

你都買左呢隻e75?

用緊左邊買$3一條
右邊沒用過

$3? 華強北買?

精仿

不過我都有用
試過搞亂左
原裝同精仿
佢又換一條比我
吹漲

你都買左呢隻e75?

用緊左邊買$3一條
右邊沒用過

$3? 華強北買?

十條$30
公司派咗八條
倆條自用
Promini 百幾蚊2條 1長1短
用開ego
淘寶綠聯

Agger

之前響衛信買左條百幾蚊左右,
第一條線用多過年半依家仲完好無缺
而且個頭個位同條線冇分開,幾滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞