做過Aape三個月 你問我答

115 回覆
3 Like 15 Dislike
Bape正好多 不過宜家好多款hea出

bape好貴
覺唔覺呢個牌子好on9?

牌子冇話on唔on9既
係大陸人on99,明明個款好撚柒,但係就當正潮牌,用成副身家買

好多鬼仔都好鐘意 其實aape係邊到既品牌

鬼仔多數睇完就算
Bape係日本牌子,而aape係佢既副線,但係香港牌子
好多人都當正aape係bape,又以為aape係日本野
sales多數都廢事解釋,氹咗你買先算

其實BAPE 都算香港牌子架啦 好多年前比IT收左啦

牌子冇話on唔on9既
係大陸人on99,明明個款好撚柒,但係就當正潮牌,用成副身家買

鬼仔多數睇完就算

所以姐係bape高級過aape 員工價講緊係幾折

牌子冇話on唔on9既

鬼仔多數睇完就算

咁Riot LoL夠比騰訊收購咗,你會唔會話佢係大陸game

牌子冇話on唔on9既

鬼仔多數睇完就算

所以姐係bape高級過aape 員工價講緊係幾折

價錢都高級d,正常8折
小弟才疏學淺,以我理解

bape係元祖 有milo同a bathing ape

本來係日本野,比I.T 收購左之後食住bape個勢開多個aape
小弟才疏學淺,以我理解

bape係元祖 有milo同a bathing ape

本來係日本野,比I.T 收購左之後食住bape個勢開多個aape

正確

牌子冇話on唔on9既

鬼仔多數睇完就算

咁Riot LoL夠比騰訊收購咗,你會唔會話佢係大陸game

兩回事黎架啵
主腦都已經唔係NIGO 又點會係以前既BAPE
你都可以話係日本野既 不過名不符實囉
BTW如果有一日LOL改到課金必蠃 你重會唔會覺得佢係LOL?
我都係入面做過 做唔夠一星期頂唔順走左 巴打係咩區做

pt定ft?
九龍區

pt定ft?
九龍區

Ft 係港島做

ft做一個星期哂3日training比佢喎
係咪無電入去可以叫啲員工比我差電

唔可以

是咪睇錯apple

定我柒左
人工幾多
點入去做
做過06
垃圾到仆街: 送比我都喊三聲
請唔請暑期工?
淘寶果啲代購aape 係咪一定係假貨
講緊好貴都賣緊4-800人仔果啲外套
同埋有無見過毒撚企係門口閃閃縮縮唔敢入黎?

利申U記員工
人工幾多
點入去做

full time 底薪$11k+佣金
正正常常都>$15k

IT board in

pt定ft?
九龍區

Ft 係港島做

ft做一個星期哂3日training比佢喎

一日姐 我都唔記得晒啲分店編號
淨係記得01係又一城
Btw 做過一次it真係以後都唔想再番入去做
狗也不屌

IT d人真係黎得快去得快
狗也不屌
有冇戴過綠帽
請唔請暑期工?

我當時係諗住做暑期工,但係扮full time,3個月就閃
好多人都咁做
淘寶果啲代購aape 係咪一定係假貨
講緊好貴都賣緊4-800人仔果啲外套
同埋有無見過毒撚企係門口閃閃縮縮唔敢入黎?

利申U記員工

有真野
好多代購成日入黎fitting影相,試勁耐
我個間唔見
有冇戴過綠帽

上年出咗頂全綠既西瓜帽,試過叫個大陸佬試戴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞