黎智英助手: Biden班底拒見「香港抗爭陣營」

402 回覆
958 Like 97 Dislike
咪話唔見羅冠聰囉
Despite at least three significant attempts on senior levels, by serious people, seeking to help the Hong Kong movement, Blinken, Ely Ratner, and Sullivan, Biden’s top people on foreign policy, all rejected any and all meetings with any group of Hong Kong activists. The excuse given has been they are not meeting with any foreign groups.

Since when did a Webex with Cardinal Zen or Martin Lee, a meeting with Nathan Law or Denise Ho, or even a call with Hong Kong democrats equate to hot tubbing with Putin? This rejection by the Biden team is a crude language the CCP fully understands.
多謝巴打幫口我英文太廢唔識點打
垃圾china joe
P牌仔想知
一share就介入左喇!邊個睇你humble唔humble,左膠無腦淨係睇立場架。
我絲

唔緊要㗎 其實冇乜外國人會笑人英文廢 同埋不斷不斷去做 英文就會越嚟越好!為咗打呢啲cm 我成日走去查字典 學多咗好多生字

Btw 我受唔起你句多謝 我都係一半香港人 呢個係我責任
喺連登屌咪算囉
屌下佢
你同班連登仔講呢啲冇用㗎
左膠只係逢侵必反
我覺得係規則多啲
我唔清楚美國係咪有條規則話 選舉唔可以見外國使團嗰一類
香港獨立左
push
知名五毛黎
慎防風向撚!!小心會員peter攞料!!
https://lih.kg/1799067

發覺peter攞料對黃嘅標準好唔一致
https://lih.kg/1952781
我直接踩入左膠tweet 度屌
面對現實,民主黨上台一定唔會好似依家咁對支那步步進迫,對香港問題都會放軟手腳
China den
Diu 選舉近了
全部大報日日針對侵做頭版
而家主力用Covid 打佢
睇Comment D人真係將自己D無力感發洩曬話係侵搞到同其他國家比美國死咁多人
條友數一數二知名五毛嚟,未block快d block
Hum你老母呀on9,講撚到Biden即使上到台但會因為香港人be humble而改變主意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞