黎智英助手: Biden班底拒見「香港抗爭陣營」

397 回覆
954 Like 97 Dislike
yep
china joe
記住,人地無義務幫香港人。
Be humble.
咁都叫隱性
1分鐘 Peter就負評左我 但唔敢覆我
不過如果佢覆我 我就po曬佢d往績比大家binc
唔好介入美國政治

呢個唔單止係死全家錯誤直頭係死萬世

https://kknews.cc/zh-hk/history/ano5kvg.html
我諗佢想講
唔好直接屌Biden
唔好下下F 完又F
暗寸之類無所謂
最緊要係
Biden奶共人人知
但佢支持者都有少數支持香港示威
與其一吓反枱
不如技術性NTR好過
香港人成日覺得自己係世界中心,tweet 兩嘢就可以介入到美國選戰
五毛狗黎
敖狗屌侵侵個陣 樓主去左邊?
有冇叫敖狗收聲唔好屌?
簡單黎講:
拜登奶共人人知
禮貌應對吸支持
😊👌🏻😊👌🏻👌🏻😊👌🏻😊
同意
Solomon Solomon Solomon Solomon Solomon Solomon Solomon SolomonSolomon Solomon Solomon SolomonSolomon Solomon Solomon SolomonSolomon Solomon Solomon SolomonSolomon Solomon Solomon SolomonSolomon Solomon Solomon Solomon
Pish
Biden: 將取消對中國貨品加徵關稅
https://lih.kg/2142133
Biden commie 嚟
其實真係幾危
我間唔中都會係us department of state呢啲美國官方fb page樓下cm支持下反共 屌下ccp 講下香港情況 真係見到好多cm喺度屌Trump同佢個administration
黨風如此

睇返美國咁多屆總統,民主黨都係平庸而且軟弱。
https://lih.kg/2136439
不過, 大家係twitter唔好屌Biden, 唔好直接介入美國選戰. (當然, 都唔好屌trump)

大家可以瘋狂share, 可以發問題, 但記住要be humble.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞