黎智英助手: Biden班底拒見「香港抗爭陣營」

398 回覆
955 Like 97 Dislike
以人海嚟講, 加埋D非法移民咪有囉
老老實實, 就好似韓國魚班韓粉咁
你屌佢佢班支持者都唔會掉轉槍頭投返對家㗎 用事實針對件事屌柒佢係畀D中間派去諗清楚到底點樣先對佢哋自己最好

一係你幫手拉中間票一係你麻醉你對手班支持者等佢哋相信自己唔投票都會贏
咁要爭取墨西哥人既支持
舉墨西哥旗
重有加泰
咁背後都有人挾住佢主導個方向㗎喇
一邊自己團隊私底下去扮代表同人deal另一邊就去說服國會自己友(前提佢哋自己友佔大多數)
坦白講其實講香港警暴嘅證據上年已經睇到舊當然要繼續蒐集證據分發畀外國傳媒同埋正要呢樣要繼續做

但係講緊我哋本身可以做得最快嘅嘢就係應該香港人多啲了解國際時事同局勢

因為單單留喺袁老先生同埋所羅門嘅comfort zone 係好危險

香港人千祈唔好犯下蔣介石當年犯下嘅錯誤

當年蔣介石就係all in 美國共和黨結果美國民主黨杜魯門做咗總統, 杜魯門為咗報仇削減對華資助甚至幫助共產黨上台

聰明嘅人係唔會淨係拉攏共和黨同埋台灣民進黨

聰明嘅人係拉攏咁多面令佢哋鬥反共

就好似國安法立法第一日, 香港去台灣搵民進黨遊說嗰班友唔夠聰明, 淨係搵民進黨唔搵國民黨, 所以蔡英文做嘅嘢就比較消極,因為你淨係向佢求助,佢做少少又有分,佢做多都係得嗰啲分

因為你已經預先將政治道德光環送咗畀佢而唔係佢做嘢去爭取你畀個光環佢

你試下去完民進黨個辦公室同蔡英文傾之後去國民黨個辦公室搵國民黨傾國安法問題

我相信你一離開國民黨辦公室蔡英文即刻派人接你哋返去民進黨嗰度同你傾下一步詳情點做

如果講得商業少少

如果你係一間零食供應商, 你咁多年嚟都係幫親民進黨民進黨同你做生意梗係理所當然啦國民黨梗係唔會主動搵你啦

但係你見完民進黨再敲門搵國民黨民進黨就會擔心佢開畀你嘅offer會唔會太少最尾搞到你走去巴結國民黨呢?

喺呢個時候就算國民黨做唔做嘢 民進黨都會擔心失去你呢個利益會畀更好嘅offer你.

所以香港人麻煩醒目少少唔好淨係買一邊

你可以批評國民黨同埋美國民主黨唔夠民進黨同埋美國共和黨強硬, 但係如果你敵視佢唔拉攏佢你只會多過敵人少個朋友

分分鐘唔好彩對家未來喺美國或者台灣執政你就冚家富貴
留名
傻咩 人地民主社會本身就係日屌夜屌
做得candidate唔屌得?習大帝?
唔屌得縮返入佢basement過世啦 basement joe
奶共都唔屌?
舉美國旗令美國人反感?
成日叫人唔好屌
做得咁撚醜樣都唔屌得
如果屌佢就唔幫,即係本身都唔會幫架啦
仲未計佢已經連會面都reject
根本同china Joe講就多鳩餘啦
民主黨(美/港)代發言人hocc: 共和黨係共匪熱狗信唔過,大家唔好中圈套
煲大佢
唔知係咩奇才覺得要就住china joe玻璃心
尋日侵侵講開咩燈膽
自抽I like it beacuse I look less oramge
真係笑撚到仆街
知人屌佢orange man仲可以自抽真係
見有反侵都話u have to give him some credits
唔講咁多
你見班左仔連meme都唔識玩就知
依家個問題係,biden都差唔多暗示哂會奶支棄港
如果到依家都唔屌,佢贏左就玩撚完啦
成鳩日講兩黨共識,根本就唔撚柒存在
民主黨只係因為共和黨先扮,咩鬥黃根本係假
佢大權在握一撚定唔會再理香港
柒左到時可以bin鳩我屍
咁除非senate congress都係democrats揸旗啦
otherwise GOP點都有牙力嘅
不過奶共唔屌得真係笑死

尋日再睇下china joe d VP candidate
覺得一定要侵連任先得
https://youtu.be/Y8zh1fIaneY
[說好的兩黨共識?]參議院司法委員會通過議案,俾支那肺炎受害人起訴中共。
https://lih.kg/2133595

All 9 Democrats voted against it
PETER 條無人格又黎料

https://lihkg.com/thread/2143641/page/3
RETWEET
你同狗眼看人妻係咪同一人分身?

係咪想我去站務台投訴?
p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞