黎智英助手: Biden班底拒見「香港抗爭陣營」

402 回覆
958 Like 97 Dislike
買兩邊 真係極之ON9
CHINA JOE真係想理香港既話 屌兩下就唔理呀?
同樣道理 咁佢係咪得罪共和黨果半邊美國呀?
美國人一定係睇香港人係TWITER 既意見先會投票
拜登只係一條鄉下佬,仲戇鳩過obama
香港抗爭陣營

我舒服晒,因為咁多年咁多個月嚟,見到咁好嘅青年,畀人捉晒去告,而我係無被告,其實我個心係過意唔去。我所作所為,一啲都冇後悔,我感覺到驕傲,終須有機會同埋一班優秀嘅香港年輕人,可以繼續行我哋呢條民主路。
李柱銘(2020年4月18日)
又係狗眼看人妻個柒頭
老老實實佢係咪真係有老人癡呆
就算唔計呢樣佢都78 係咪坐到四年
on lun 9, 點解美國人要幫我地呀?
你俾我理由我丫?
好心咪撚on9
咁屌黎都冇用 慳番d時間
NBA個單嘢香港人屌到仆街喎
左膠:我睇唔到!侵侵盲反中國
如你口講係咁撚醒同有效既,班藍屍變咗色啦。
垃圾BIDEN
Democrats響國會仲有影響力仲有人公開反共你話唔屌住都啱, 但KMT喎
呢班奶共賊直頭背棄咗蔣介石既漢賊不兩立原則仲爭住去增加自己響台灣政壇既影響力, 做支共代理人等佢哋既仔女家族企業可以不斷由支共度攞油水

宜家佢哋唔單止係唔幫香港咁簡單, 佢哋明顯企響支那果邊去抵制你呀

所以屌柒KMT有乜錯仲要下次選舉係4年後而佢哋宜家連國會影響力都無埋 至於Beijingjoe,屌鳩佢個人既奶共plan就得
未知佢哋既政治取向我都傾向於唔講
如果週到佢哋見支共既新聞唔該炒熱佢
例如晚晚週支共打電話向beijingjoe細佬求救單嘢咁
兩黨共識
民煮黨 共剷黨
人數定州份先
其實人哋撚會care咩Twitter又無得紅色大字
老人癡呆又點會上twitter呀, 屌佢既tweet都俾班左膠非理性tweet flood晒喇
馬歇爾計劃開始就益晒共匪㗎喇
難得Trump administration開始醒, 如果俾Beijingjoe上到位就又俾人仆暈再瞓過
雖然唔想提, 但都第一時間諗起 唔好舉美國旗 既柒事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞