千萬不要對香港人抱有太高的同情,他們現在所承受的屈辱和苦難,多是他們應得的。

445 回覆
970 Like 376 Dislike
香港抗爭本來就係一副爛牌,咁嘅條件下已經算打得唔錯,但個武力差距同經驗真係差太遠
同埋抵死嗰班同值得同情/共同進退嗰班
通常都唔係同一班人嚟
去日本大大聲用港式英文講野
重覺得自己英文好好,日本人學野啦咁撚樣
痴撚線post
都唔知講乜 以為去左第2個世界
唔記得邊度睇番黎:
美國人會希望自己做英雄拯救世界
香港人會希望有個英雄出黎拯救世界
我都想知點樣應得
每個禮拜都有呢啲濕鳩po, 你班友繼續屌,講到唔關自己事咁,同當年白票黨一樣,諗住恥笑人,原來只係反社會人格。永遠會有班撚樣話咩香港人抵死,講嗰啲嘢,對於你班無貢獻但係又日日屌自己人嘅垃圾我只可以講:唔係淋病太乞人憎,大把人轉軚,啲人係俾你哋屌到轉架。
我見到呢啲po我次次都忍,我驚忍唔住做咗藍屍跟住扑柒你地。你哋喺度諗住笑人覺得好威?我淨係知你哋喺度消耗民氣,我都想做你對家。
你班友咪繼續屌囉,冇得救嘅人係你哋同藍屍,你不如話新疆人抵死?廢物就唔好周圍撩人,見到你班撚樣啲人只會想移民,冇人想同你班撚樣一齊,ok?
樓主準備比人話分化撚 rap
樓主係5毛 分化post pr公司 拉

好多人唔介意搏命
但見到d仆街咁做法心淡
不嬲支持武肺真攬炒 係班垃圾先講防疫
收嗲啦,關支那賤畜咩事啊
啲勇者咪畀狗咬被自殺囉,成撚日用埋晒呢啲撚屌金句扮聖經
去埋怨受害者於理不通。

考慮呢個post嘅目的:
係想改變現實朝著更好方向走,
定係無奈接受現實,
樓主實際上毫無建設,只係得個放負。

成日有班人,想摧毀香港人嘅民族認同感。
事實
樓主講左我之前都諗到既野
#1實會畀兒登仔𨳒帶風向、放負

你講嘅係事實,港豬就係唔敢面對自己嘅過失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞