[Viutv]30歲港男初次遊日被狠批失禮 住青年旅舍感委屈崩潰痛哭:慘過劏房

682 回覆
76 Like 1430 Dislike
去旅行就係做自己鍾意做既野
體驗文化,chur景點,皇帝享受,晚出早歸,無話邊種岩邊種值得比人恥笑
反而一啲為左滿足其他人而去跟其他人既旅行方式就值得恥笑
攻擊型毒撚係最垃圾品種
可能真係媒或者演員
你見初初開台個集脫獨工程都係啦,個個都以為係真人show點知隔一排就知全部唔係model 就係演員
咁又唔好咁講,前面 70 歲阿叔第一次出國好感人好好睇
係呢條友真係太膠
去日本都咁
去其他地方點算
究竟係睇on9仔定睇旅遊節目
我信係真,香港有呢啲人有咩咁出奇

一路睇一路諗起連登金句「毒撚最忌有自信」原來真係所言甚是
睇第一集已經覺得條友痴線
做戲咋下話?
好難相信呢個世界有啲咁垃圾嘅人
其實幾好睇
呢d體驗好喎,我鐘意呀,我自己去日本都專簡呢d, 係同女友同家人去先會住酒店
我感受到佢眼淚入面嘅真心
好毒
因為套套都深度遊嘅話你唔悶你呀媽都覺得悶

何況日本深度遊上youtube 上連登分分鐘仲多嘢睇啦洗鬼電視台晒錢拍咩
如果係真 咁就係佢夠真夠誠實
敢對住鏡頭講心底話
如果係做媒 viutv個劇本寫得幾好 可以make noise
死咗佢吧啦!

我遇過隔離坐條仆街狂咳,仲要上面風道係通既,慘過佢勁多,我都只係非常燥底,邊有人住床位住到佢咁。
水泉澳果3條撚樣叫咩名話? 同果個乜撚火火一齊果幾個,假到仆街。
覺得去日本旅行嘅意義就係溫泉酒店
係要住青年旅舍,FF自己體驗咗當地人生活既係咪當日本人唔浸溫泉
唔理係咪節目效果
睇初度遊po見到有人幫佢講野就知佢有好多同類人
如果係踢他去西城區度訓就話慘姐
普通青年旅舍好失禮咩
你咁天真得唔得㗎
你平時一定係嗰啲睇八卦雜誌就信晒嗰類人
假架啲真人show

利申: 姐夫係viu做
戇鳩 冇追post呀 似得你咁撚得閒咩死賤種
原來窮撚都唔可以上連登問下野?
「可能」實在係太保守啦
好似釗峰
就算真係假嘅
唔通話係假嘅倒自己米咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞