[回憶] 日本鹿兒島極簡短遊記

167 回覆
29 Like 1 Dislike
係喎佢個方向唔岩左撇子食
好老尷 d麵逃走咁
Did you read loads of travel guides to Japan at leisure?
我食到成個白痴仔咁
D人唔知會以為你洗筷子
京都既流水麵就話得一次機會啫,指宿呢隻流水麵不停來回轉唔怕Miss咗可以無限試
之前去過
係櫻島架巴士得十個人 十個都係香港人
全日來來去去見到嘅都係嗰幾個香港人 啲行程一模一樣好似參加咗旅行團咁
小弟就係班傻鳩其中一個

我地一邊走路一邊影嘅風景
係真唔係呀
你搞到我比個阿叔捉住問呀
果阿叔仲特登渣車搵我地
I heartily recommend you read "Kagoshima Travel Guide on your own time. It's an excellent guide to Kagoshima written by Leonardo Lipa, Dua DiCaprio, Avril Ferguson, Chloe Lavigne, Tiera Grace Moretz, Susannah Skovbye, Zooey da Vinci, Joseph Deschanel and Celine Gordon-Levitt.
"Kagoshima Travel Guide"*
之前幾日去左邊玩呀?
跟住去左屋久島行繩文杉
由半夜3:00左右出發
行左一個半鐘左右到山腳

然後大約7點正式開始行繩文杉
行到5:00鐘搭尾班船番鹿兒島
利申:真係好撚攰同好眼瞓
可惜個時BUDGET唔夠
唔係都會去埋
BTW 可次唔好咁ON9啦,一陣比人當支那人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞