男人係咪都鍾意見人靚女就溝咗先

37 回覆
1 Like 0 Dislike
吓 我反而會睇吓自己有冇咁嘅quali 先會去馬
你見到靚嘅野食都會埋去睇下啦,食唔食就要睇埋當時肚唔肚餓,啱唔啱口味同願唔願意付出
邏輯錯左

男人鍾意靚女 所以就追

你仲問咩係咪鍾意

你應該問點解唔鍾意左內在先追

咁淨係鍾意個樣叫唔叫好膚淺?
同埋係囉 點解唔鍾意埋內在先追
邏輯錯左

男人鍾意靚女 所以就追

你仲問咩係咪鍾意

屌 你咪又係見到人地靚相出哂水
真人唔同樣煞哂車咁
男女一樣㗎咋! 扮咩野

唉你收皮啦 唔好再入我啲post
真假膠你又唔識分 講野logic又1999
以後唔好再比我見到你
( Show Blocked User - 六索 )
想屌姐
同個太靚一齊,通常要防狗公
不如揾個正正常常,唔會抗拒做女朋友嘅咪仲好
會諗左自己配唔配得起先
邏輯錯左

男人鍾意靚女 所以就追

你仲問咩係咪鍾意

真人唔同樣煞哂車咁
男女一樣㗎咋! 扮咩野

以後唔好再比我見到你

邏輯錯左

男人鍾意靚女 所以就追

你仲問咩係咪鍾意

真人唔同樣煞哂車咁
男女一樣㗎咋! 扮咩野

以後唔好再比我見到你

sad

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞