港華OR張祝珊

599 回覆
66 Like 39 Dislike
有冇師兄師姐講下某chem阿sir嘅花名點嚟
唔係阿記球迷嗰個

個花名係球迷幫佢改
唔係阿記球迷嗰個

豬頭林 曾佬改架嘛
咩係教員室有個豬頭公仔 曾佬望到就話豬頭林似佢
(好似係

好似係某一年校慶
唔係阿記球迷嗰個

豬頭林 曾佬改架嘛
(好似係

我聽個版本係
有家長打電話嚟
阿記球迷聽到話搵朱sir
口快快講咗句
「朱sir? 教中文定教chem嗰個?」

到底有幾多個version
唔係阿記球迷嗰個

豬頭林 曾佬改架嘛
(好似係

我聽個版本係
有家長打電話嚟
口快快講咗句

好似係 呢個版本我都聽過
唔係阿記球迷嗰個

豬頭林 曾佬改架嘛
(好似係

我聽個版本係
有家長打電話嚟
口快快講咗句

聽過
好想上返cng英文堂

cng今年都走左喇

上佢英文好開心

果陣有人帶遙控返去鳩開電視

咪就係你囉
利申: 真人識你

女呢樣就唔討論
老師個個為份糧hea教呢個真係數唔出邊幾個老師會係咁
大部分老師都好有心去教

其實某理科老師教學真係幾頹 但問佢野佢都好歡迎 問左成個recess都試過
另一個理科老師 雖然準時收工放工 又怕處理學生啲麻煩野 但教學質素高都好願意問學生問題
不過的確有一部分係教得差又唔知想點

開名得唔得
grad左太多年唔記得曬
我覺得成日比你地果屆d人鬧既cm chan其實好好人

曾佬 阿仙奴一輸波第二日就會心情差

CM chan 又真係幾好人嘅 廢廢地姐

有無人記得陳東南 呢個人存在感好低,唔知佢仲係唔係度做

仲喺度
佢講野啲語調好正

佢好好人 係成日係咁問OK
我係咁認佢OK 之後平時分滿分

This is real
[爆料]當年CM Chan收PSP果個call警察後來被踢出校既同學成為左禿伯, E+收山有女朋友又research degree, 好葡萄

禿伯係咩

高登某會員

之前開post爆早洩大鑊嗰個?
[爆料]當年CM Chan收PSP果個call警察後來被踢出校既同學成為左禿伯, E+收山有女朋友又research degree, 好葡萄

禿伯係咩

高登某會員

果個好似唔係, 我認知禿伯同早洩係冇關係, 對返年份, 林早洩唔通請十幾歲靚仔做admin咩...
聽人講ict堂同去網吧無分別

CIT堂=去網吧涼冷氣

瘋狂打cs無人理

啲人打到爆哂粗阿sir照樣係度講書

CIT堂=去網吧涼冷氣

瘋狂打cs無人理

夏天最鍾意上電腦堂 冷氣夠凍

禿伯係咩

高登某會員

10年係高登自貼裸照果個啊
本來我都唔知佢張記人
係一個阿sir同我講

張記阿sir都知?

CIT堂=去網吧涼冷氣

瘋狂打cs無人理

btw 課室啲冷氣要25度以上先開得

禿伯係咩

高登某會員

本來我都唔知佢張記人
係一個阿sir同我講

張記阿sir都知?

傳說有阿sir係起底組嘅人

CIT堂=去網吧涼冷氣

瘋狂打cs無人理

有一排全校開冷氣會跳大掣

禿伯係咩

高登某會員

本來我都唔知佢張記人
係一個阿sir同我講

張記阿sir都知?

ws lam🤔

CIT堂=去網吧涼冷氣

瘋狂打cs無人理

經歷過 果陣真係屌出聲

禿伯係咩

高登某會員

本來我都唔知佢張記人
係一個阿sir同我講

張記阿sir都知?

ws lam🤔

好似係踢走禿伯前後一兩年先黎既新老師?
佢係起底組?

禿伯係咩

高登某會員

本來我都唔知佢張記人
係一個阿sir同我講

張記阿sir都知?

ws lam🤔

好似係踢走禿伯前後一兩年先黎既新老師?
佢係起底組?

時間好似幾吻合

CIT堂=去網吧涼冷氣

瘋狂打cs無人理

經歷過 果陣真係屌出聲

成日架啦
仲使諗一定係港華,張祝珊只係讀書勁,但係港華或者其他名校經歷嘅嘢張祝珊根本冇得比,同埋入大學都係睇自己有冇讀書嘅覺悟,即使asso 入返大學亦無不可

利申:兩間嘅人都識啲,佢哋普遍都認同揀港華

上面仲有條友話梗係張祝珊
有得揀一定係傳統名校,有咩懸念

瘋狂打cs無人理

經歷過 果陣真係屌出聲

成日架啦

呢個時候一定要落medical room嘆冷氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞