[音響撚]音響Hifi討論區

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
有冇金仔用家?

麥金塔?

Accuphase
Marshall Stanmore點睇???
有咩檯dac仔性價比唔錯又細部?dac擴一體最好

dac擴合一,你係話擴耳筒定擴喇叭?

喇叭的話 我睇過呢三部

第一部係中國牌子,但有 b&w icepower
父親節淘寶減到千八人仔 而家二千頭

另外兩部日系 你有米就買呢兩部

PMA50

應該就快出 PMA 60, 可以等下先, 仲有部底級 D 嘅 PMA 30
Marshall Stanmore點睇???

夠力大聲方便
分析力不足,聲音有d沉
但作為藍牙喇叭粗用ok
3k好似有d貴

如果相同價位有無推介???
Harman Kardon Aura Plus 又點睇???
thanks
依家用Yamaha ysp1600 做電腦喇叭睇戲打機一流不過聽歌就麻麻係咪應該買返對2.0?

喇叭的話 我睇過呢三部

PMA50

應該就快出 PMA 60, 可以等下先, 仲有部底級 D 嘅 PMA 30

如果擴耳筒呢,嚟緊想買個hd650,想買個一體玩玩

喇叭的話 我睇過呢三部

PMA50

我覺DENON真係好貴, 相比同級YAMAHA, 起碼貴一倍

喇叭的話 我睇過呢三部

PMA50

我都係諗住駁電腦/player做轉盤出耳牛 所以先考慮買部咁嘅嘢

喇叭的話 我睇過呢三部

PMA50

我覺DENON真係好貴, 相比同級YAMAHA, 起碼貴一倍

yamaha嘅邊部?
放毒

TEAC AI301DA

pma60 係唔係50嘅取代品?仲會唔會喺4k呢個價位?
放左架sonica 想問下eso d05x 香港係咪未上市
幫朋友問,喇叭佢用緊pm0.4c,想搵部dac係可以用pc同iphone輸入都得,budget最好2000樓下,有冇咩好推介
幫朋友問,喇叭佢用緊pm0.4c,想搵部dac係可以用pc同iphone輸入都得,budget最好2000樓下,有冇咩好推介

IFi nano idad

Idsd

Idsd

好似唔錯,但冇冇辦法可以一路用手機input,一路幫部dac差電

Idsd

好似唔錯,但冇冇辦法可以一路用手機input,一路幫部dac差電

audioquest dragonfly red
有冇金仔用家?

麥金塔?

Accuphase

470?
睇唔明麥金塔係乜 一查原來係麥景圖
小弟最近想買套音響 用途係插電腦/聽歌

本身有 asus u5 同 cowon p1 隨身聽都有小小研究 但喇叭就冇乜研究過 想問有乜入門既set up?
小弟最近想買套音響 用途係插電腦/聽歌

本身有 asus u5 同 cowon p1 隨身聽都有小小研究 但喇叭就冇乜研究過 想問有乜入門既set up?

講開金仔, 好似好多人用accuphase e-470推 b & w 805s?

不過我買唔起
5k樓下有咩一體機推得好AKG K701/K712 pro?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞