[音響撚]音響Hifi討論區

1001 回覆
29 Like 2 Dislike
lm
嚟緊諗住買對KEF R300,但唔知配咩amp好。如果用Onkyo TX-RZ810 會唔會推唔郁呢?定用返Int Amp/ 2 ch Amp好?
邊度有得試genelec m030?
窮撚用緊Edifier C3X

想提升音質值唔值得換線,定直接換過隻

你覺得邊方面有不足先?
jamo p404 大家點睇
onkyo amp a-9010
wharfedale diamond 220
點睇?
手機/電腦聲源 請指教
推下先!
少玩HiFi passive speaker, 所以唔識答,請見諒

你覺得邊方面有不足先?

Bass夠,但高頻同分析力都

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

換線都係微調下

唔好expect換左會連個聲底都變埋
依度有冇人試過對proac tablette 10,想問下各位有咩評價。因為小弟心郁郁想換過對喇叭,現時用緊對kef r100 感覺有d淡口,聽落冇咩感情,同埋個高音好似差d野咁,去得唔夠盡。

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

換線都係微調下

換鍍銀線應該會多咗高頻嘅,但音質唔會有明顯改善
請問有無cd player+fm 介紹?
我自己有amp 同喇叭
最好細細部
唔該各位
請問有無cd player+fm 介紹?
我自己有amp 同喇叭
最好細細部
唔該各位

類似teac PD-301咁既功能
用緊MacBook Air + KEF x300a wireless 聽Spoify premium,遲d想轉KEF LS50 wireless 聽 Tidal HiFi,不過要放咗對x300a先得
用緊MacBook Air + KEF x300a wireless 聽Spoify premium,遲d想轉KEF LS50 wireless 聽 Tidal HiFi,不過要放咗對x300a先得

LS50 Wireless正過X300a好多
X300a好似係出嚟試水溫咁

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

換線都係微調下

咁成本個換有咩推介 筆直二千左右

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

換線都係微調下

咁成個換有咩推介 筆直二千左右

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

換線都係微調下

Fostex PM0.4

你覺得邊方面有不足先?

換線唔會幫到你

換線都係微調下

Fostex PM0.4

加少少jbl 305
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞