[HKGBUDDIES] GFRIEND討論區(185) 819 鄭藝琳金藝源生日粗卡

1001 回覆
32 Like 10 Dislike
希望B多D機會表演到
感覺B仔無一種熟練到可以freestyle既舞種
最近似 mina myoung咁 主力Urban Dance ??
利申唔識跳舞既野
點會free style唔到呀 練習生面試應該已經要有free style能力先過到啦(應該)
話我打手都好 我覺得B係呢一代少數做到跳勁舞時都可以俾人游刃有餘嘅感覺 睇得好舒服唔
不過main dance要發圍真係被其他位置(main vocal, centre)難好多就真 好現實咁講 啲合作舞台通常都你邀請啲大勢組合成員 而家咁嘅處境真係要靠大老細去R多啲stage返嚟
認同, 其實跳隻舞有幾難, 練得多基本所有女團都可以跳到, 問題係, 要入形入格, 跳得黎夠串. 呢D天賦唔係練就有. 奀皮B呢類人跳舞係好好睇架.
我唔認同, 佢最多只可以響前面果幾個, 勝在平均, 但冇可能係最TOP. 辣不如LISA, 型不如B仔怎至Seulgi.
https://www.youtube.com/watch?v=lKF3lRkYzIU
小女友COVER之最, 個人覺得, 唔係唔想捧B仔, 只係未到時候, 一捧佢就會突破天際, 咁其他成員好似豬智情點算, 差距拉得越大, 就會失去存在感. 感覺係要等豬智情上返D人氣先會最後谷B仔. 真心唔驚谷唔起B仔.
豬仔又有ost
佢值得有更多
新團綜Youtube 有出廣告

利申:香港區

不過有新團綜呢度都無咩人討論既 ...係咪去晒第二度?
銀有野食就開心
MV都唔買廣告竟然係memoria有買
證明賣週邊緊要過view數同實體碟
畢地最出名就係蕊
提提大家今晚JTBC有琳子同豬仔
琳子生日應援。全國1200間olive young門店led電子屏 10-23號開始應援。正日應援仲收得好密。

下集又係豬B對戰。記得上次係鎚仔同個煲。笑q死
阿情輸贏都照拎鎚仔, 勁屈機.
memoria唔係本身就有殘體字幕咩
有咩原因唔睇youtube睇b站?
係喎
我已經預咗youtube冇中字
所以去b站搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞