【突發】攬炒團隊、香港人再下一城!英國國會「跨黨派香港小組」獨立調查報告出爐!

1659 回覆
3637 Like 28 Dislike
【突發】攬炒團隊、香港人再下一城!英國國會「跨黨派香港小組」獨立調查報告出爐!

近排有人問「咁你攬炒團隊做左啲乜」,我唔想拗,除左起底追post、睇新聞,我用多個例子答你:

就係今日出爐嘅嘅 英國國會「跨黨派香港小組」《香港警方違反國際人道標準調查報告》

全份報告
https://www.hkinquiry.org/the-inquiry-report

舊年5/11 ,攬炒團隊無學人笑人奶共、日落,反而走去爆肝促成英國歷史上第一個「跨黨派香港小組」。

之後英國議員為調查報告搞聽證會,我地默默提供實質支援;但從不涉獵內容確保調查報告嘅公信力。

你見到我地團隊logo 喺份報告出現就係咁解。

其實之前跨黨派香港小組邀請手足如Dr Darren Mann、羅冠聰、鄭文傑等出席活動,我地都同樣不為光環默默地付出支援。

除左英國,我地喺港、美、歐、日等地都有做各種行動。

所以見到有五毛問「錦鋰攬炒團隊做左啲乜」,真係得啖笑。

值得一提嘅係,即使遇上武肺封城,咁多位英國議員依然為香港搜證、獨立調查。我肯定英國政府會傳閱依份香港警暴報告。

希望大家會去答謝相關議員,為更大型嘅獨立調查、制裁、圍堵中共打強心針!

———————
攬炒團隊《重光計劃》突破94%
www.gofundme.com/f/swhk-fundraiser

正牌攬炒Channel🔥
t.me/StirFryChannel
屌你
支持攬炒巴!!!
pushhhh
推!!!!
攬炒巴
pish
先推再睇
未讀先推,推完再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞