[ptgf] 似乎港女們唔明我哋笑緊咩

66 回覆
383 Like 7 Dislike
咪就係
雞蟲都唔會話自己係助養啦下話

講到自己幫補家計之類好似好有苦衷好偉大咁

我同情你好悲慘都改變唔到你做雞既事實
我叫雞係咸濕都唔會包裝到好無奈好有原因咁架
最好笑係有人講笑貧不笑娼 話唔覺得佢地靠自己努力去搵錢有咩問題 個問題係佢地唔認自己係娼呀 依家係又要做雞又要攞貞節牌坊呀 呃人同時呃埋自己 仲覺得成件事無問題 好高尚
成件事跟本同以前嘅援交係一模一樣 只係換左個名喳 好似就覺得係兩回事咁 完全無問題
有2個負皮
本來做雞就唔等於臭雞,但係係雞唔認仲要懶高尚,吊高黎賣就真係唔單止臭雞,直頭係臭閪
重點
敢做唔敢認
高級雞? 咪又係雞!不用分這麼細
因為呢件事 我地有個fd比人踢爆左佢做ptgf
佢同另一個人重死口唔認 又話偷圖又話爆account
後黎 有個朋友dl曬果4條link睇果時發現有張點到無可能係偷圖既相

而家我地對著佢都唔知點好
班港女最鍾意以有利自己既方式理解人地意思架啦
ptgf根本係港女式做雞 又要有利又要冇代價冇風險
但事實上做雞既人都唔想比人知佢係做雞 樓主會唔會攪錯左
我係笑佢地個樣
後黎 有個朋友dl曬果4條link睇果時發現有張點到無可能係偷圖既相

仲諗 行過去問how much啦 問下朋友有冇折
算la
做得就預左

就哥!!!

仲諗 行過去問how much啦 問下朋友有冇折

依家應該冇乜人叫 可能有折
班臭西
屌 同班frd講ptgf都係雞
佢地話 佢地唔係雞 係part time girlfriend咋嘛
屌 我唔知我真心左定佢地扮假膠

係啦係啦比人摸身摸勢都唔係雞呀

你d fd心水清過你喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞