去旅行見過咩野生動物?

689 回覆
636 Like 14 Dislike
市區真係常見啲
反而感覺郊區景點相對少遇到
成隻高海寧果隻小丑咁
去澳洲一定會見到一大堆不知名野生動物
返到黎又唔識search㑼名
Columbian ground squirrel 應該係今年春天出世嘅bb仔
係日光,呢間
https://travel.rakuten.co.jp/HOTEL/135482/135482.html
間野係日光最入好近森林,咩生物都有,日日都見到鹿同松鼠,熊就冇見過因為我次次都係滑雪先去住
Love the photos, especially the next to last and the fourth last photos 📷. The scenery is breathtakingly beautiful. The pictures make me wanna take a leisurely stroll there with my girlfriend. Breathtaking views and gorgeous animals!

成鼠係咁樣的
個溫泉

出面就係鹿有燈照住出面個森林
Table mountain 上面其實成個山頂都係,而且好平,好易影
老實講 你去到要比黑熊attack已經好有問題 無啦啦佢唔會走黎打柒你 一係你搞到佢個b 一係你corner左隻熊佢冇地方走

棕熊一定惡過黑熊同普遍大隻過黑熊
今年去左睇
但距離隻野成1km遠
呢啲係咪五爪
CLS咁好彩
more
非洲

有無人見過雷鳥
好似好難見咁
蒙古
去函館大沼公園, 超遠距離見到橙色狐狸喺冰湖上面跑
唔係驚會裂, 我同男朋友應該會追住佢
我地追追下佢又停一停望我地, 之後又再跑, 好似想帶我地去某一個地方咁
哇,出現了!
係咪去到包車上山
係,香港有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞