估唔到咁貴買層樓番嚟都有咁嚴重噪音問題,買嗰個唔係白痴就一定係傻咗

50 回覆
10 Like 0 Dislike
值唔值睇買家啦
香港人真係非常非常非常有錢
我有8000萬,我會買兩層菁雋
一手 SellHK 自然有佢既銷售方法去托到天價
過幾年開始有二手盤就睇到六七萬一呎到底有冇承接力

隔離港濤軒 22-35k 一呎視乎座向
窗簾都得?
咁 condom都得啦
窗簾係隔到聲ge,不過重點係,你都遮左個窗,咁仲要個窗嚟做乜
點解北角都可以賣到咁貴
“港島極罕有全維港景豪宅新樓” 依句野已經夠揾大陸人落搭
香港有幾凍,要加個發熱地台
不如加個暖風機仲實際
咩叫豪咩叫奢侈?完全就係在於無需要但照樣整出嚟

講實際?香港哋塞車就一定,買架跑到300km/h嘅超跑算係點?買唔起咪算嘥錢、浪費,我揸架錢七你咪又係食一樣嘅塵;買得起咪算享受、搶眼,畀你溝到女你條女望到都眼甘甘心思思

見到女士拎名牌手袋你可以笑佢買個廢袋落雨怕淋濕,放嘢要小心,揸個不織布袋起碼可以去買餸;見到男士戴名錶你可以笑佢幾貴嘅機械錶一個月咪又係差幾秒、去飛又要較,拎部smartphone自己識對時、絕無誤差時差,根本無必要買錶,所以話無錢最少煩惱
on9, 貼錢送埋大波妹比我先考慮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞