2017年4月。「我有三碌柒」vs 「3zero」慈善捐錢大賽。

308 回覆
11 Like 2 Dislike
屈機男開盤

A 500
B 1000
A 1500
B 2000
A 2500
B 3000

3zero揀先後

如果唔滿意

3zero開盤

屈機男揀先後
round1都未開始就完場
唔知今次000有冇咩藉口

條柒頭勁煩

左縮右縮

佢24小時內唔敢應戰

當佢輸

大家點睇?

佢要永久退出高登
訓先
點㗎 自動棄權?
搞咁耐1蚊都冇攞過出黎

晒鳩晒我D花生
我本來仲想等睇有邊個會真金白銀出黎撐屈機狗

屈狗你真係要多謝三碌柒, 如果佢KO左我, 你想搵我避米都無得避

屈狗你真係要多謝三碌柒, 如果佢KO左我, 你想搵我避米都無得避

咁而家即係到000同屈蛇battle?
波都未踢
已完場
唔係掛??

3zero 巴打加油
屈蛇好似訓左 期待聽日一戰
可以開第二包花生未
第一包開左未食就已經壞左

可能今晚返夜更

可能今晚返夜更

佢上面話訓 翻夜更應該好得閒9up

可能今晚返夜更

11點,應該開工,打左卡,在更衣室換緊衫,一陣大sir briefing 呀

一陣佢04:00am簽完簿又會推post
依鋪我撐屈蛇喎
件000成隻小學雞咁 講來講去米蛇前米蛇後 接受左挑戰又唔撚捐 係咪屋企零用錢唔夠 要問老豆老母申請撥款呀
依鋪我撐屈蛇喎
件000成隻小學雞咁 講來講去米蛇前米蛇後 接受左挑戰又唔撚捐 係咪屋企零用錢唔夠 要問老豆老母申請撥款呀

唔好衝出黎啦好嗎
依鋪我撐屈蛇喎

唔好衝出黎啦好嗎

點解人地話3zero,你就話人「衝出黎」?
理據又唔講、淨係擺得幾個字「唔好衝出黎」………

咁,你既意思,係咪你話「唔好衝出黎」,人地就要聽你支笛?

喂,你隻護主犬。
有冇興趣真金白銀出黎撐屈狗?

睇下自己開咩topic先啦盲撚
仲有你呢個公証人捨得宣佈賽果未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞