「人血九大鬼」PR 如何扮同路人取得你信任,並通過「轉移政治見解」,從而灌輸錯誤價值觀,令人放棄並毀滅連登

552 回覆
272 Like 57 Dislike
個 criteria 係 match with 人地 2019年12月 講白兵,點解你會中晒
你呢句agenda可以改

下亞厘畢道係鬼,係公開嘅秘密,就同十一哥一樣

梁天琦係鬼,係公開嘅秘密,就同十一哥一樣

民主黨係鬼,係公開嘅秘密,就同十一哥一樣

呢啲係最低層次嘅辯論
你講2019年12月就可以

我攞民主黨黎智英譴責青年新政同埋梁天琦係鬼就唔得,就係針對泛民
一早睇清呢班熱共
分析po永遠冇人推
條友攞我嘅論述然後設計一個捉鬼嘅套餐就話我係鬼
我冇話 冇實證證明= 該事不存在
係你嘅推論同證據不足以證明:
講某啲說話嘅人就係pr
某幾個你指出嘅人係pr係事實

你認為捉鬼同網上捉pr係一樣,而如果你又覺得捉鬼係on9行為嘅話,麻煩就唔好再做呢啲事

你去po啲有爭議性嘅事件/新聞上網,用個人意見分析下利弊,再俾啲實質證據支持都好過打成篇野靠斷估仲要冇啦啦將某啲人打做敵對者
然後佢咪話邊個邊個係鬼,呢個係公開嘅秘密,就好似湯家驊一樣

就當係客觀證據屈鳩我係鬼

條友咁耐都冇確實證據畀你睇到,都要屈鳩我其實我都好肯定佢一係鬼一係就係私怨撚
熱狗一直養住班打手,同班PR一齊做嘢
去到 100% match with https://lih.kg/1770497 呢個 post 都話 冇確實證據
你睇埋另一個會員解釋樓主嘅詭辯就知道條友利用偷換概念同埋攞湯家驊收共產黨錢,但係冇確實證據,因為大家都知,所以樓主屈鳩其他人冇確實證據都冇問題,合理化咗自己做嘅嘢

我睇完佢篇野,大部份嘅言論根本冇實證支持,好多都係

---我認為a+b+c = pr, 所以所有a+b+c=一定係pr 。然後搵有a+b+c嘅人出黎話佢地係pr

又唔係俾出實證證明pr公司有相關嘅agenda係跟呢個flow ,圖都冇張

老老豆豆我覺得網上捉pr同現場捉鬼撚一樣咁on9,自以為自己比其他人聰明,可以睇穿一般人睇唔到嘅野嘅同時又無任何證據approved,一切靠斷估
去到 100% match with https://lih.kg/1770497 呢個 post 都話 冇確實證據
人哋個post係想話白兵係鬼,而你就話我係鬼

由於白兵你認為係鬼,所以我都係鬼呢個,分析邏輯已經錯曬啦

someone claim A is B

so C is B

你打完一大篇嘢入面都冇講到點解我係鬼
我就唔係好認同,比各位認識 PR 同 五毛 手法係好有用
好文一推
支持講撚夠人血未
再唔識分辨連登真係冇得救,日日俾人帶風向內鬥互屌嘲笑自己人令同路人心灰意冷
你係咪有想混淆視聽擾亂視線?

人地係用左一大段去引證白兵係鬼,而我由此至終都講你行為同白兵一樣,唔係話因為白兵係鬼所以你係鬼,而係你同白兵都 match 係 PR 既 criteria
關蛇 vs 民國復興 round 2
講捉鬼,白兵最多
暗指黃絲係鬼
推!
多謝戴教授以及所有泛民主派嘅努力
https://lih.kg/2135515
你唔好講到你上文提出嘅論點= pr同5毛手法先,我再講一次你嘅推論同證據係完全不足以證明一個人係pr或者5毛

同埋你上面篇野我click左入去睇,直接飛左去反駁一度睇已經講錯左

區議會係一個諮詢機構,無法行駛任何行政權利,無法阻止政府任何工程

區議會係一個諮詢機構,無法行駛任何行政權利,無法阻止政府任何工程

所以區議會並冇係實質意義上阻止任何野

你上網是但Google都知,但好重要所以要講3次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞