「人血九大鬼」PR 如何扮同路人取得你信任,並通過「轉移政治見解」,從而灌輸錯誤價值觀,令人放棄並毀滅連登

539 回覆
254 Like 49 Dislike
咪撚扮嘢
原來我2018年已經支持民族黨,2019年6月9號前夕叫大家兄弟爬山各自努力, 放低政見分歧點都上咗街先,早過班文宣組講呢句口號咁我都係五毛
細緻D睇下原來成年前2019年6月9號前夕已經玩緊標籤化 真係熱狗改不了吃屎

請咁多位泛民主派好自為之

講政治倫理,你出買咗本好派咁耐, 就算今次本土派玩返你轉頭都理直氣壯

難得今次好多本土派都放低以前嘅仇恨行出嚟, 過埋呢個post, 喺投票日之前我都會暫停再攻擊泛民

預期搞咁多小動作,講邊個係鬼邊個係五毛

不如投放多啲時間準備聽日,執齊裝備好過啦

記住:

兄弟爬山,各自努力,避免割席,拒絕篤灰,不打飛機,不傳耳語,不搞抹黑

6月9號遊行嘅方針:兄弟爬山,各自努力,避免割席,拒絕篤灰,不打飛機,不傳耳語,不搞抹黑
https://lih.kg/1192414
咁以前泛民係咪真係出賣本土呀??

講緊黎智英話梁天琦係鬼公民黨民主黨批評旺角魚蛋革命係暴徒

呢啲嘢一定係發生咗不過6月9號前夕我叫大家暫時放低
扮咩?扮撐民主自由嘅人?你覺得係嘅就你喜歡啦
你睇下第三種 PR 係點先啦,你今次洗唔到底到架啦

不嬲屌泛民唔係問題,但用本土名義引人追擊係根本係分化行為
仲原來成年前已經有系統咁玩 你仲好意思 Post 出黎
真係痴撚線

條友上年6月9號之後先上連登

我2018年甚至更早之前已經支持梁天琦同埋陳浩天嗰啲真正畀人迫害嘅本土派

我仲要早過主流講兄弟爬山,各自努力

雖然不嬲甚至而家都唔鍾意泛民但係6月9號前夕我都叫大家大局為重唔屌泛民住,大家出咗去上街抗爭先

真係自大啲講我行得前過你班友好多啦

如果我咁樣都係五毛,咁嗰排和理非同埋文宣組講兄弟爬山,各自努力係咪畀我洗撚咗腦?係咪全部都係五毛帶風向?
屌你個嘴啦6月9號之前一係泛民一係本土㗎啦唔通建制派咩

如果唔係泛民屈梁天琦係共產黨我點會咁憎泛民??

我要搞分化六月九號前夕就叫本土唔好出去喇

你啲人都唔講邏輯
Push
Push
Push
我睇完佢篇野,大部份嘅言論根本冇實證支持,好多都係

---我認為a+b+c = pr, 所以所有a+b+c=一定係pr 。然後搵有a+b+c嘅人出黎話佢地係pr

又唔係俾出實證證明pr公司有相關嘅agenda係跟呢個flow ,圖都冇張

老老豆豆我覺得網上捉pr同現場捉鬼撚一樣咁on9,自以為自己比其他人聰明,可以睇穿一般人睇唔到嘅野嘅同時又無任何證據approved,一切靠斷估
教主唔係鬼
Pish
如果要有 agenda 先證實到,咁PR就從來不存在啦 咁事實呢?

網上捉 PR 同現場捉鬼確實係一樣,而我亦無捉鬼,只係比例子大家自己分析 你絕對可以唔認同
我好客觀我冇捉鬼,不過xx係鬼
Push
與其話我中咗佢個abc套餐

根本佢就係攞我之前反駁佢嘅嘢,設計一個abc套餐然後就話我係鬼

至於你話佢圖都冇張我已經係之前叫佢好多次exact wording cap我講嘅嘢出嚟佢又做唔到

所以佢就攞我反駁佢嘅言論設計一套佢嘅捉鬼策略出嚟,然後就話我中咗佢嗰度abc策略,佢本身個策略係根據我言論設計,咁我梗係中啦
人血九大鬼係鬼,已經係公開既秘密,同十一哥一樣
個 criteria 係 match with 人地 2019年12月 講白兵,點解你會中晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞