「人血九大鬼」PR 如何扮同路人取得你信任,並通過「轉移政治見解」,從而灌輸錯誤價值觀,令人放棄並毀滅連登

545 回覆
262 Like 54 Dislike
你post幾幅圖畫,人哋講劉細良認識國安,你就話人哋係pr團隊

咁我想問點解劉細良唔可以認識呢?
又刷 last reply 轉移目標呀 呢個 Post 講 人血九大鬼 喎
你hi嗰條友話佢係pr團隊然後你用幾幅圖指控人哋

有冇咁嘅事?
我再補多幾點,涂謹申收過十萬蚊,來自地下共產黨員梁錦松嘅政治捐款。

民主黨當初都有收689政治獻金,只係當初689仲未做特首,

但民主黨收689錢果時,689係行政會議成員,唔記得佢係唔係召集人啦。
又刷 last reply 轉移目標呀
呢個 Post 講 人血九大鬼 喎
真心覺得要分清楚唔好俾人帶風向
我淨係輕描淡寫講一句劉細良曾經做過中央政策組咁擺明就係 曾經效忠香港政府

仲要唔係普通官員,係等於今時今日行會智囊嘅位置咁的確係 曾經服務個共產黨喎

我都講明劉細良當年服務共產黨唔代表佢今日立場唔可以變

之後佢就話我係pr團隊

又話我抹黑
講人血九大鬼又 SPIN 想人轉移目標打第二個
覆你都 ON9 啦,搵多個 PR Account 入黎和應我咪又 Tag 多個 account 囉

有用post
條友根本上先係最鍾意帶風向嗰個

#你睇下415去道419

我淨係輕描淡寫講一句劉細良曾經做過中央政策組咁擺明就係 曾經效忠香港政府

仲要唔係普通官員,係等於今時今日行會智囊嘅位置咁的確係 曾經服務個共產黨喎

之後佢就話我係pr團隊

又話我抹黑

之後我同佢講我話係曾經

佢就不斷copy and paste

之後佢就話我係pr團隊

又話我抹黑

之後佢就話我係pr團隊

又話我抹黑
你駁唔到就用呢招呀?煩唔煩D? P 你老母 r 咩?
明明講緊人血九大鬼.,又洗版搶 Last Reply SPIN 想人轉移目標打第二個
覆你都 ON9 啦,搵多個 PR Account 入黎和應,我咪又 Tag 多個 account 囉

下一個 Post 我會講下你班分化撚點樣利用 Pin 同 Last reply 配合槍手,同利用連登既各種機制去制造輿論假象
劉細良成撚日捉鬼,又話呢個係鬼,果個係鬼,杜文澤係鬼,原來劉國師係飯民大台嘅人,

就唔撚係咩人血九大鬼?我屌個死 p 牌仔老母啦⋯⋯
明明講緊人血九大鬼.,又洗版搶 Last Reply SPIN 想人轉移目標打第二個
覆你都 ON9 啦,搵多個 PR Account 入黎和應,我咪又 Tag 多個 account 囉

下一個 Post 我會講下你班分化撚點樣利用 Pin 同 Last reply 配合槍手,同利用連登既各種機制去制造輿論假象
Lm
一推再推
一推再推
一推再推
推 高質文
睇咁耐 你係咪好介意人屌泛民?
屌泛民嘅就係鬼?係分化?
如果泛民支持本土建國
我哋都屌佢 咁先叫分化囉
而家佢哋支持咩?

出埋啲垃圾post教人捉鬼

pr/帶風向呢
唔使多 搶做頭版留言
之後追post嘅咪跟風
但咁你係咪捉哂所有#2?
仆住咁留言實係鬼係pr?

仲有我覺得你
更似泛民打手喎 老實
意圖叫大家信多次 泛民係自己友
結合泛民力量嚟抗共
乜撚萬劍歸宗?
路線都唔撚同
泛民係光復一國兩制

佢哋黨有共識:
香港獨立 唯一出路 先啦
涂謹申仲嗌緊自己係中國人
大中華膠味都未甩
#HKisGB
一推再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞