其實班細路幾可愛,不過我都唔知隻雀最終會係點

70 回覆
47 Like 0 Dislike
估唔到咁都有寓意
似啲中小學短文

屌⋯中學定小學先⋯程度差好遠下喎⋯
潮文

終於比我做返次潮人
潮文

終於比我做返次潮人

準備入土為安做先人

入土為安唔係應該做土人咩
以前科學呀sir講過,受傷雀仔千其唔好用人手包住佢,因為雀仔體溫高過人,佢咁虛弱你仲包住佢仲會搞到佢凍親
以前科學呀sir講過,受傷雀仔千其唔好用人手包住佢,因為雀仔體溫高過人,佢咁虛弱你仲包住佢仲會搞到佢凍親

應該咁樣

有時落公園球場都見到一班印巴既小朋友一大班人玩. 佢地既童年開心過好多
香港小朋友
至少佢地都係討論點救隻雀先啦
有啲細路細細個已經心地好差,見到有小動物就淨係諗點玩佢地
有時落公園球場都見到一班印巴既小朋友一大班人玩. 佢地既童年開心過好多
香港小朋友

呢個又真喎,見佢地成日玩得咁開心我唔知幾想叫佢地trump埋我玩,尤其係佢地有大姐姐一齊果陣

啱啱琴日先睇到人地腥左條某國既𡃁仔生咬活雀既片,屌那星
rip h9n2
拋去花糟

Btw 有潛質既一篇文

細路根本唔清楚咩係生命咩係死亡
佢當玩具咁玩
rip h9n2

我都驚個細路唔知會唔會瀨左野,我呢兩日都有特登留意下仲見唔見到個𡃁仔,不過我分唔到印巴細路D樣
拋去花糟

Btw 有潛質既一篇文

點先可以成為真正既潮文?

細路根本唔清楚咩係生命咩係死亡
佢當玩具咁玩

人性本惡

沉晒都推⋯Ching你暗戀我呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞