[不安]啱啱有陌生人㩒門鐘

121 回覆
9 Like 4 Dislike
快撚 d 管理處講, 搞大佢 , 肯定係賊嚟

講左啦 越諗越有機會係賊 唔知會唔會隔一兩個鐘個賊就上黎check一次呢 我已經準備好開門問候佢

邊有咁快 , 你出走廊睇下有冇神秘記號啦

係門鐘附近? check左一次無 轉頭落去食飯睇多次
冷氣滴水?

講左啦 越諗越有機會係賊 唔知會唔會隔一兩個鐘個賊就上黎check一次呢 我已經準備好開門問候佢

咁勇
會唔會係樓上樓下

咁勇

隔住道門唔驚佢打鳩我掛
扮痴線嚇走佢都好呀
會唔會係樓上樓下

我有諗過係咪上面跌衫落黎問執返 但又無野呀
屋企又無開冷氣
樓豬
明顯想睇有冇人無人爆左你間屋 你係咪得一道門打開左
佢禁你門鐘無人就會爆

無打開 但我屋企用指紋鎖 會唔會都爆到
佢禁你門鐘無人就會爆

指紋好似唔難爆
用膠紙痴個scan位 應該就攞到你地既指紋?
佢禁你門鐘無人就會爆

指紋好似唔難爆

但我全家得呀媽用 我地都係㩒pw算 有隨機數字揀先 廢事知道4個number係邊幾個
唔知會唔會爆到
佢禁你門鐘無人就會爆

指紋好似唔難爆

但我全家得呀媽用 我地都係㩒pw算 有隨機數字揀先 廢事知道4個number係邊幾個
唔知會唔會爆到

指紋解鎖先容易 諗起軟糖都解到
拎定刀開門啦
佢禁你門鐘無人就會爆

指紋好似唔難爆

唔知會唔會爆到

如果佢地有工具scan到你地邊幾個number係禁開
都一樣爆到
個啲類似係test你邊個鐘數屋企無人咁樣架
之前我住個邊都有人投訴
有條友瘋狂㩒鳩佢個鐘 佢無應門之後個人走左
佢禁你門鐘無人就會爆

指紋好似唔難爆

唔知會唔會爆到

如果佢地有工具scan到你地邊幾個number係禁開
都一樣爆到

好似用磁石已經得
佢會唔會係㩒完鐘先發現自己去錯層 就行樓梯去翻啱咋

我都試過禁完門鐘發現出錯樓層即刻行後樓梯返自己個層
有無人一樣好驚有人㩒鐘
如果得我自己一個會唔敢去開
屋企人係度就會迫佢地去開

有 會驚到仆街

上次有條個陌生人戴口罩係到㩒門鐘
果時一個人屋企都有少少怯
後尾原來走廊要唔知做啲咩裝修野
我都唔記得到底佢果時搵我做乜

我都好驚 得自己一個逼住開門會開好細條隙問咩事
聽得以前啲咩迷暈煙黨多 驚中招

如果我係眼仔見到唔識既人
自己一個係屋企直情唔會開門
好彩屋企冇門鐘
哇屌
樓主小心 呢幾日一定要有人係屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞