[不安]啱啱有陌生人㩒門鐘

121 回覆
9 Like 4 Dislike
禁鐘係想知道屋入面有冇人
有人開門就冇事 冇人開門就到佢開門
樓豬唔好死啊
個情節好熟口面但醒唔起幾時見過
有冇巴打指點下迷津?
禁鐘係想知道屋入面有冇人
有人開門就冇事 冇人開門就到佢開門

估唔到屋企都會有比人爆格既一日
今日我會守住係屋企

咁我好無問下隔離屋有無比人㩒鐘
樓豬唔好死啊

依加不安完諗落越黎越嬲 聽日仲要返工 比我抖下得唔得 事後心中有團火
係咪踩線呀
我記得有次番屋企
搭左另一部𨋢行一層番去
我都見到有條友坐係樓梯度
佢見到我仲跟住望我住邊戶
個陣都怕怕地
原來佢係要抄錶
佢禁過鐘發覺我屋企冇人就坐係樓梯口個邊等
我記得有次番屋企
搭左另一部𨋢行一層番去
我都見到有條友坐係樓梯度
佢見到我仲跟住望我住邊戶
個陣都怕怕地
原來佢係要抄錶
佢禁過鐘發覺我屋企冇人就坐係樓梯口個邊等

佢無等我就走左 我已經即刻彈起身著褸跑出去
因為驚係屋企人拎好多野無手開門
之前有聽過啲偷野既會預先禁下睇下唔同時段有冇人係到,好似話仲會係門口整啲暗號for下次偷野
留意下屋企度門出邊
側邊有無d奇怪符號
之前有聽過啲偷野既會預先禁下睇下唔同時段有冇人係到,好似話仲會係門口整啲暗號for下次偷野

係喎 轉頭睇下先
好似係門鐘位會畫d野 但好似會畫到好入
踩線 聽日同樣時間會入屋

我都係咁諗!樓主屋企小心D!

係喎 轉頭睇下先

你要留意下
我有朋友之前發現門鐘比人畫左啲記號
類似++--既符號
後尾比佢同屋企人用塗改液塗左

係喎 轉頭睇下先

你要留意下
我有朋友之前發現門鐘比人畫左啲記號
類似++--既符號
後尾比佢同屋企人用塗改液塗左

啱先睇左 又無喎
但我㩒左隔離屋門鐘 問佢地有無比人㩒 佢地話無 話唔怪得啱先佢隻狗吠得好勁
因為係呢層住既人行過唔會吠 陌生人先狂吠
證明我唔係幻覺 不過我係屋出面都見到佢屋企著哂燈 係賊都唔會㩒佢地個鐘
可能係啲𡃁仔無聊玩門鍾姐
有無人一樣好驚有人㩒鐘
如果得我自己一個會唔敢去開
屋企人係度就會迫佢地去開
可能係啲𡃁仔無聊玩門鍾姐

男人黎 目測有17幾 睇背影有d on9既感覺 唔識形容
有無人一樣好驚有人㩒鐘
如果得我自己一個會唔敢去開
屋企人係度就會迫佢地去開

我啱先係有衝動開 但我見到佢轉身走 我又好想睇下佢想點 會唔會又返黎之類 加上佢d舉動令我好不安
佢會唔會係㩒完鐘先發現自己去錯層 就行樓梯去翻啱咋

有可能
我以前都試過,想去7樓點知去錯6樓,㩒完鐘發覺唔對路就喺後樓梯走咗
踩緊線,,轉頭爆你格
佢會唔會係㩒完鐘先發現自己去錯層 就行樓梯去翻啱咋

有可能
我以前都試過,想去7樓點知去錯6樓,㩒完鐘發覺唔對路就喺後樓梯走咗

就係你 比我抖下得唔得
踩緊線,,轉頭爆你格

想知佢地係咪咩鎖都開到??
根據啲恐怖片 佢應該唔簡單 樓主可以寫定遺書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞