大規模DQ只係港共想我哋驚嘅手段

523 回覆
422 Like 16 Dislike
雖然議會戰線睇落好似已經冇得再打,但係我哋之前已經有共識話35+得好少機會成功,要將DQ變做國際線嘅子彈,點解依家先嚟驚,先嚟自亂陣腳?

就算初選出嚟嘅被DQ,但事先已經準備好PlanB/C,我唔明點解要搞到好似世界末日咁,就算再畀港共DQ晒,咁咪等美國或者其他國家制裁,唔好話我輸都變贏,呢個係事實,抗爭有好多條線,本土線已經冇乜嗰陣又唔見你哋屌,就係因為仲有其他線,正如議會線畀人打擊仲有其他線,我見唔到要驚慌嘅理由。

依家我哋要做嘅係要整頓返士氣,我見到出面好多人喺度散播不良風氣,又話贏登仔又話阿Q,如果畀人DQ就當輸,咁我哋上年71已經輸咗,我唔敢話嗰啲係五毛定乜,或者只係太驚嘅手足,但我哋要冷靜啲,轉危為機。

仲有就係打國際線,今次係好大規模嘅DQ,等於送國際線勁多彈藥,再加上學生動源成員畀國安咬,證明香港已經愈嚟愈衰 (唔好講我用手足畀狗咬當子彈係冷血,之前幾千手足畀狗咬都照打國際線,幾十到一百個畀惡安法捉嘅手足你又唔講?我哋唔係要被咬嘅手足莫名犧牲,而係要打埋佢哋嗰份),國際嘅眼光都會聚焦喺我哋度,再加上美國同中国最近嘅互相挑釁,我相信好快有嘢發生。

至於議會線,一定唔好投白票,投白票等於幫對家投票,到時就算碧雲都要含,人選就等各個黨傾掂,但我哋唔可以放棄

--------
唔好驚,我哋未認輸嘅一日都未輸,而事實上我哋都未輸,唔好製造恐懼氣氛,加油。
agree

【港島選民注意!】Plan B/C/D 收提名要人!
https://lih.kg/2132449
唔洗驚

未輸㗎
國際戰線

立即retweet大規模DQ,幫手加速!
https://lih.kg/2132158
Pishhhhh
加速
唔好驚
加速
Pishhhhh
正視聽,李怡:越多人被DQ越好,送彈藥比外國
https://lih.kg/2132197

明明成功加速攬炒,我地根本贏到開巷
dq越多越好
超光速
Pishhhhh
其實所有人都預咗
香港獨立!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞