大量 IG AC 被黑客入侵修改對話紀錄/發出援交邀請

117 回覆
458 Like 6 Dislike

真係屌你都廢鳩事
活躍user 超過1億嘅 Instagram,大佬係 Facebook
竟然會俾人咁容易 hack 得入
仲要特登喺改你個垃圾 ig 對話紀錄
特登send 啲 message比人邀請人做援交
邊個香港人咁撚得閒特登去 Hack 入去屈你做援交?
真係hack到果條友將個漏洞send去facebook仲有錢收添
為咩要特登屈你?貪你矜貴呀?
你係乜水呀,未免睇得自己太高

用得Smartphone 就比啲常識啦
你都唔撚Smart就唔撚好學人用Smartphone啦
講出去真係笑撚大人地個口
講到 hack 人唔使成本 噤個制就做到咁
都叫咗你哋睇少啲cctvb, 睇少啲辣撒韓劇架啦
真係搞到成個小學生講大話咁款
深入諗下都知呃唔到人
突然間呢段時間多左好多Hacker
各位巴打如見到你啲Friend 響ig post啲咁嘅嘢出嚟
話俾人 hack咗乜乜乜
我勸你都係快啲審視下你哋嘅關係
因為人哋真係搵食
樓豬叫雞叫唔成上黎發爛炸
突然間呢段時間多左好多Hacker

唔准你咁講架 人哋諗藉口諗到賴哂屎
樓豬叫雞叫唔成上黎發爛炸

不服來辯 不要做辣撒悄悄留下負評
笑死
此地無銀
片呢
笑死
俾人hack仲唔快d報警
咁似某補習老師話自己被黑客入侵

邊個咁大整蠱!

邊個咁大整蠱!

經典名句
點解咁耐都無人入嚟叫我積下口德

Keith _ _ _ _ _ 冇叫雞
花生
又係Karmen 之前高登已經爆過一次
又係Karmen 之前高登已經爆過一次

唔好咁 人哋兩次都俾人hack 好撚慘
天地有正氣
calvin leung冇叫雞
一眾港女冇做雞!
屌笑到仆街
點解會用真ig搵客咁on9
叫完雞扮比人hack 係咩玩法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞