[悟空x17號] 龍珠-超 Dragon Ball Super 第八十七話

107 回覆
3 Like 0 Dislike
熟悉嘅拖劇情返嚟喇

between , 應該 wow 咗好撚耐, 但係我真係睇睇下今集先發覺

17 , 18 號係孖生 ( 的而且確佢地個樣係一模一樣 )

但既然係孖生, 點解一個黑毛黑眉, 一個就金毛金眉
染髮姐

人造人 你想要咩色都改到
得返13集點講打完比賽.

都冇講過100集就完
一路都話有機會過100集

本身話收視唔好就100,好就加到200
而家係東映最賺錢IP而且完勝火影果堆
火影都要出博人傳唔畀完
今次鳥山明想收山都難

點拖到二百

不過而家搵十七號都拖兩集
應該坐底百二集

宇宙生存篇之後可以仲有新篇既

應該埋尾啦
已經玩到冇野好玩
又要扭番去z個十年後結局
睇佢點收科

完咗宇宙生存篇,接Z結局,再出第2部,由Z結局開始,有冇得諗?
下集悟飯型到

好中意呢張圖

好中意呢張圖

悟飯冇陰 扣50分

好中意呢張圖

悟飯冇陰 扣50分

其實悟飯係有陰好睇啲
但制作組好心就com 掂數
一係整番出黎
一係就永遠都冇陰
啲垃圾原創位整條陰出黎
下集又變番gt樣

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

咁龜仙人應該黃色
究竟個銀河差佬除咗識邀功之外有咩係成功過

好中意呢張圖

悟飯冇陰 扣50分

好中意呢張圖

悟飯冇陰 扣50分

淨低果50都冇埋

好中意呢張圖

悟飯冇陰 扣50分

淨低果50都冇埋

.......
明明細個果陣好型

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

咁龜仙人應該黃色

桃色好襯喎

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

咁龜仙人應該黃色

桃色好襯喎

無閑都黃黃地架喇
龜仙人陷入桃色糾紛

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

咁龜仙人應該黃色

桃色好襯喎

無閑都黃黃地架喇
龜仙人陷入桃色糾紛

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

咁龜仙人應該黃色

桃色好襯喎

無閑都黃黃地架喇
龜仙人陷入桃色糾紛

好中意呢張圖

顏色襯返佢地

咁龜仙人應該黃色

桃色好襯喎

無閑都黃黃地架喇
龜仙人陷入桃色糾紛

根本龍珠超, 成套故事都冇說服力,零吸引,追的意慾都冇⋯係咪鳥山明等錢用先開部咁既作品?睇下力量大會班對手⋯全部都配角樣,無強制性既特徵。睇番龍珠GT 好過啦吊

認真,我啱啱重開返龍珠GT睇
根本龍珠超, 成套故事都冇說服力,零吸引,追的意慾都冇⋯係咪鳥山明等錢用先開部咁既作品?睇下力量大會班對手⋯全部都配角樣,無強制性既特徵。睇番龍珠GT 好過啦吊

認真,我啱啱重開返龍珠GT睇

其實唔指op好聽
佢入面d打鬥聲 出波聲 都係經典同真實
依加超都無比依種感覺我
其實龍珠超呢種拖已經算係咁
果時GT先忟
DLLM明知合體時間短仲喺度玩拖時間
仲要打一星龍果段佢幾乎無郁過淨係對白出手交待快到睇唔到
格比達企喺度但對面中幾廿拳訓低左
大佬比少少緊張感同動作性好冇?

隻龍珠手機game都夠鳥山明幾代唔洗憂柴憂米
仲有PS4 game 其實套野整到幾垃圾都好佢都實知有大把死忠屌住黎睇

利申 其中一份子

隻龍珠手機game都夠鳥山明幾代唔洗憂柴憂米
仲有PS4 game 其實套野整到幾垃圾都好佢都實知有大把死忠屌住黎睇

利申 其中一份子

大家諗下
套龍珠超已經陪左大家差唔多成年
成年都屌撚住黎睇都未放棄
身體是誠實
其實龍珠超呢種拖已經算係咁
果時GT先忟
DLLM明知合體時間短仲喺度玩拖時間
仲要打一星龍果段佢幾乎無郁過淨係對白出手交待快到睇唔到
格比達企喺度但對面中幾廿拳訓低左
大佬比少少緊張感同動作性好冇?

都唔撚知你有無認真睇成套gt
如果格比達輕鬆尾刀咪變到輕鬆lo
同龍珠超一樣特登比大杜尾刀一樣
格比達出現就係想知道超一星龍同佢實力差好多
之後變返一打一
大家以為悟空死埋 咁都唔緊張 絕望?
咁龍珠超 天空變哂扎馬斯 果d叫 緊張 絕望?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞