有多囊絲打請入

158 回覆
10 Like 2 Dislike
想知催乳素偏高係點架?
照就每次睇醫生個陣即照 驗就第二次覆診個陣話驗 醫生即場幫我抽血
我total睇左3次
上面講左
請追post
基本上係會見到
呢個都有心理準備 好過宜家爛面
想問下各位絲打係喺邊度Check自己有多囊?
有冇醫生介紹?(最好平啲 學生冇乜錢😢😢)
我肥 多毛 m唔準 情緒唔穩定(又未至於情緒病)都中曬😭
原本有一排成面都係暗瘡 但係睇咗醫生就冇事
之前打去家計會 跟住佢又話未考慮生bb嘅話 就唔洗check住 最後佢就cut我咗線
但係我想check咗先 起碼自己知道係咩情況
如果touch wood有 就盡量諗方法去處理佢
各位絲打都要加油啊
我到到大約18歲都冇正常嚟過m 之後睇西醫食避孕藥 但係食完黎既量都好少 一唔食就唔嚟 根本唔會根治到...後尾睇中醫有改善少少 但都係好耐先嚟一次
試下介口先,奶製品啊朱古力嗰啲
我明爛面個feel 我都好多年
唔該曬你啊💕💕
好 乜都試吓
請問喺邊
身體完全冇唔舒服,我唔肥,好少會病,正係中學開始m就唔準。其他指數都正常,淨係呢個偏高。尖沙咀私家照超聲波開藥,淨係每日食一種藥(藥一樽食一個月~$250)食一排就要去攞信去旺角抽血睇指數有冇降(抽一次血大概$1000)。第一次去睇,催乳素有機會係腦下垂體壓住神經線,所以攞信去左尖沙咀私家做磁力共振(~$4000),結果冇事。等我生完bb,要繼續食藥同轉公家再做檢查。
中間試過停藥轉睇中醫,始終西藥寫明有負作用。結果連續睇中醫三個月,花左$5000,三個月無m。轉翻私家,俾我睇開個女醫生鬧到七彩。西醫中醫叫我揀一樣,食左通經丸一星期就黎m。再食翻西藥就每個月黎m。
我都終於黎m
等左兩個半月
你試下減肥先 食少啲 郁多啲
始終對你對自己身心形像都提高又健康啲
你同家計會講你就嚟結婚啦
同埋排土瓜灣嗰間先有得照盆腔大若排半年

不過如果你買婦女檢查plan係冇得照盆腔
同埋如果係冇性經驗要同佢講
如果唔係佢會同你做抹片 要放入下體
lm先
8個月無嚟m
一直都逃避問題最近終於肯去睇
btw想問問係咪一定要抽血同照超聲波先驗到?
基本上超聲波就照到了
驗血就要問下其他絲打 因為我係一照就照到
好啊 唔該曬你啊😢💕
請問你喺邊度照超聲波架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞