龍珠景品玩具討論區(5)

499 回覆
2 Like 0 Dislike
輕輕一推
grandista rose係咪再販左?
呢排見好多人賣百幾蚊
兩星期再販咗
新手想問邊度有得買?
睇圖見到好多啲樣同質素都好參差 想問通常個樣靚仔啲正常啲嗰啲係咩牌子出同埋邊度多數有
現時點應該仲會有
灣仔玩具街 129$
龍珠啲景品都係睇彩數。Grandista系列就好啲 比較有保證
呢度係咪多人玩呢個系列
依個系列算大件夾抵食
睇到 都係百零蚊但係質素又唔差
咁banpresto嗰啲又係點睇落都唔差咁
Banpresto只係bandai景品系列統稱。
質素隻隻唔同
通常景品要自己睇實物DISPLAY先知好唔好
grandista係勝在又平又大隻, 但pose同用模我諗你搵下圖都明
眼鏡廠花款多d但質素都好參差下
要自己慢慢睇慢慢揀
咁有無話普遍邊個系列質素最好
價錢無咩所謂
GK
Xplus就見人見志
GK呢啲下下千幾二千蚊隻玩唔起我意思係有版權嗰啲有無話咩系列質素好
Gk有啲都會有版權㗎
grandista
Msp
Gxmateria
仲有一番賞 有得抽 有得就咁買 不過就比一般景品貴 同埋質素就時好時壞

或者你可以講下有冇啲角色你係好鍾意嘅 我介紹啲我覺得好嘅比你
超藍比古洛同格比達
桃紅黑悟空

仲有隻咁嘅睇落幾靚但係啲實物圖就好似崩咗咁

類似呢隻?

仲有Blood of Saiyans Special
通常佢用到金漆落個頭度我都無乜抵抗力
呢隻好正邊度有得買 金漆頭呢隻
呢隻實物係真係炒左車嘅 當初官圖好好J
桃紅的話就呢幾隻囉

最左邊係grandista 最近有再販 好多地方都有 100-120有交易

最右邊果隻我覺得最型嘅 舊嘅一番賞 不過都炒到好貴同比較難搵 所以就唔係好建議後追 除非好有愛或者有錢 呢隻我諗400幾500應該有交易嘅 應該 唔sure

呢隻都唔錯 不過應該都要食炒價 但係就冇上面果隻咁貴嘅

呢個就Gxmateria 遲啲4月左右會出 可以留意下 唔貴嘅 訂價都係100鬆啲
好 唔該 另外想問推唔推薦係信和買?見之前有人話信和會賣假嘢係咪真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞