龍珠景品玩具討論區(5)

499 回覆
2 Like 0 Dislike

點解龍珠shf咁撚靚都可以冇獨立po
定係因為太耐歷史唔受歡迎

利申 00後
其實可以係到傾埋 呢到都有人玩
我宜家都主收shf
shf出得多角色
size唔大,比較易儲
景品靚但大小不一,又多系列,間中先儲
我都係以前買景品
msp一百蚊大大隻好抵玩
但後黎覺得越出越濫就轉左shf
景品真係唔抵屌 d角色每次出都大同小異
品質差 面相崩 又大隻唔come擺
唯一優點係平 不過都證明景品成本低

我自己一開始係中figuart zero坑
之後先入shf坑 依家d zero入曬盒冇位放

不過講真 一直keep住買就一定有土地問題
我仲有好多shf都未拆盒
斷line果下慘
果陣msp我買齊晒,但出出下無啦啦隻隻都開始重出玩2d色已經唔想買
之後又開條grandista line出黎,明明size差唔多但係都要cut左msp開條新line出黎,d角色又再重新出過
我好后期先開始 玩grandista, 優點係 順手儲埋 火影 英雄學院, 同size 無違和感
訂價入又大大隻真係抵玩既
但keep住買好快就有土地問題
https://youtu.be/HEU5YqbAuUI

好正,爭對長手就fit哂~
有冇ching隻imagination works都係咁
我有friend都係爆手肘位
灰撚左
我隻腳爛左,fa好多Ching都係,估唔到手都廢。。。。$693真係好唔值。。
Fb 先岩,自 sor
定律黎架 , 包膠唔可以長期擺屈曲姿勢 , 影完相就好放返直罰企
下屌係咁架咩
想買crascent studio digivice 香港邊到有現貨
錯post
有冇清見到grandista 再販悟飯咩價位
唔得閒出旺角
我諗應該唔會貴 本身呢隻二手/全新都係放緊100-120 而家再販咁個價應該會再跌多多啲啲

送個悟空頭

少數覺得靚仔嘅極意兆
準備聽日去拎
隻格比達figuarts zero仲未到貨
我見Fb有啲人早幾日已經拎左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞