有冇人唔用手機打機?

68 回覆
23 Like 1 Dislike
根本手機game 完全唔吸引 大部份都係課金=屈機

最戇尻就係咁,玩一隻game課金嘥錢賣贏,點知玩唔夠幾耐就唔玩
影相好重要,對我呢d無咩要求既人去旅行依家一部iPhone 7+夠哂
都無game好玩。。。
我寧願帶多部switch出街/玩返PSP都唔玩手機game

操控差,遊戲性差,又要課金

原本以為appletv配合手制可以推動console市場同出d好d既game,點知apple呢方面完全無sense
打下麻將都會既
其他就不了
我寧願帶多部switch出街/玩返PSP都唔玩手機game

操控差,遊戲性差,又要課金

原本以為appletv配合手制可以推動console市場同出d好d既game,點知apple呢方面完全無sense

Yes Apple 應該推呢個Apple Tv consol market. 佢地有哂software hardware 係度

真心用手機耐 對眼會好澀同埋條頸會好唔舒服
所以都係上一陣網睇陣youtube就算
有好玩嘅手機game

傳說?

都唔知有咩好玩禁到手痛

台仔好多玩
睇片多
手機game唔知有咩好玩
唯一玩得耐既係sim city
me too. check news fb watsapp
玩開家用機對手機game冇興趣
玩switch
除左facebook 新聞 ig whatsapp snapchat仲有咩好做?
Pokemon go同candy crush係手機唯一玩過既game
手機game 狗也不屌。睇住男人老狗係街度轉珠,不知所謂
你咁講完即刻想down幾隻game玩 ....
利申淨係用嚟上連登
打機留返俾 PC 同 PS4啦
手機game狗也不屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞